Любо Нейков се притеснява за сигурността на най-скъпите си същества

Любо Нейков надмина себе си в старанието да опази наследницата си Анна.

Откакто се е появила на бял свят, дъщерята на Любо Нейков е ревниво пазена от чужди очи. Само най-близките приятели и колеги на актьора са имали честта да видят наследницата му отблизо, за всички останали тя е неприкосновена. Маститият продуцент Любо Нейков е толкоз притеснен за безопасността на малката Анна, че дори е наел охрана, разкриват хора от екипа му. За да не бие на очи, охранителят на малката принцеса и майка й Гинка, се представя като шофьор.

[caption id="attachment_442622" align="alignright" width="300"]Любо Нейков се притеснява за сигурността на най-скъпите си същества Любо Нейков се притеснява за сигурността на най-скъпите си същества[/caption]

Именно той придружава всеки път двете най-скъпи същества на Любо Нейков по време на дългите им разходки из София или пък при пътуванията им в провинцията. Когато пътуват извън София, охранителят отменял Гинка зад волана, за да не се уморява и да има време да се занимава с малката Анна. Той се грижи толкоз добре за двете любими жени на Любо Нейков, че не дава и прашинка да падне върху тях. Пак на охранителя се пада задачата да се грижи за тях, когато актьорът и продуцент е извън града. Той изпълнявал и други заръки на Гинка като пазаруването например.

Любо Нейков не казва, че това е охранителят на малката Анна, а го представя просто като шофьора на двете му най-скъпи жени. Колегите му обаче поясняват, че той е професионален охранител и дори е въоръжен. Те в никакъв случай не упрекват Любо Нейков за крайните мерки, които е предприел. Дори напротив – твърдят, че има право да се притеснява за безопасността на половинката и дъщеря си, тъй като живеем в доста опасно време, а многобройните кражби и катастрофите, са се превърнали в ежедневие.

Актьорът и продуцент се опитва да предпази любимите си същества от всички тези неприятности като им е осигурил силен мъж, който да бди над тях, докато той изпълнява многобройните си ангажименти, пише pik.bg.