Галя от Сатен е заприличала на леличка след десетките операцииГаля от Сатен напълно си обезобрази лицето

Галя от Сатен се обезобрази напълно! Някогашната главна балерина от "Шоуто на Слави" от години страда заради кофти направени пластични операции по лицето си. Които датират още от времето, когато танцуваше в предаването на Дългия. С годините обаче нещата са станали направо трагични, а опитите й да поправи сторено само влошавали нещата.

[caption id="attachment_442619" align="alignright" width="300"]Галя от Сатен не прилича на себе си Галя от Сатен не прилича на себе си[/caption]

В момента джуките на някога знойната балерина са брутално обърнати и на буци от многото хиалурон, като тези на Мара Отварачката са направо красиви в сравнение с нейните.

Освен това танцьорката е с брутални торбички и бръчки под очите, заради които й се налага да носи постоянно слънчеви очила. Дори в нощния клуб, където се изявява като хореограф на танцьорките там.

Близки до балерината пък разкриват, че причината за занемарения й външен вид не са само нескопосано направените операции, ами и тежка лична драма. Оказа се, че Галя от Сатен наскоро се е разделила с дългогодишната си половинка и бащата на детето Смилен Манов.

Двамата бяха заедно около десет години и дори имат дъщеря Карина на седем годинки. От миналото лято обаче двамата са разделени и въпреки, че са запазили добри отношения заради момиченцето си, Галя все още не успява да преодолее шока от раздялата. Още повече, че Смилен бързо й намерил заместничка, с която доста често ходел в клуба, където работи бившата му, научиха от Hotarena.net.

Покрай всичките си тези лични драми и ангажименти, на балерината не й оставало нито време, нито желание да се грижи за себе си. Затова и тя все по-често се появявала на публични места супер неглиже облечена и без капчица грим.