Людмила Живкова издъхнала заради черна магия, направена от Петър Дънов

Отец Гелеменов – единственият български свещеник, който се занимава с екзорсизъм и черни магии разкри скандални факти около смъртта на Людмила Живкова.

Отец Гелеменов, който е един от експертите в предаването по Нова тв „Мистични истории” разкри, че Людмила Живкова е била убита от Петър Дънов, когото определи като най-големия сатанист и шарлатанин след поп Богомил. Свещеникът твърди, че Людмила Живкова е станала жертва на черната магия на Петър Дънов, който работил с демонични сили и се предполага, че е имал влечение към представителите на собствения си пол. Според Гелеменов, фактът, че Петър Дънов е нямал семейство и деца сочи, че вероятно е бил от „отсрещния бряг”-

[caption id="attachment_442611" align="alignright" width="300"]Людмила Живкова издъхнала заради черна магия, направена от Петър Дънов Людмила Живкова издъхнала заради черна магия, направена от Петър Дънов[/caption]

Той е категоричен, че т.нар. обратна ориентация е в тясна връзка с магиите, тъй като демоните, които живеят в тези хора ги подтикват към извършването на греховните актове с представители от техния пол. Отец Гелеменов посочва, че напоследък редица известни личности са го търсили за помощ, но отказва да назове имената им. Той твърди, че всички те са водени от това, че са пострадали от демоничното влияние, но след посещението при него, животът им се нормализира. Според отеца, десет процента от сънародниците ни са обладани от демони и този факт се дължи на множеството врачки, магове и гадатели, които са отворили каналите към Долната земя.

Отец Гелеменов не отрича, че ясновидците наистина притежават способността да познават миналото и бъдещето на човека, но повечето от тях са шарлатани. Той предупреждава, че контактуването с духове е забранено от църквата, тъй като може да доведе до промяна в мисленето и нежелани действия. Отецът припомня, че посещението при врачки и гадателки е голям грях, тъй като никой от човеците няма право да знае какво го очаква в бъдеще. В заключение отец Гелеменов посочва, че преди години е нарекъл пророчицата Ванга „вещица”, тъй като самата тя казвала, че работи чрез демон, пише vsekiden.com.