Имали ли сте чувството, че някои Ви наблюдава в определен момент? Всеки един от нас е чувствал нещо подобно, и в немалко случаи интуицията ни не лъже.

Запознайте се с десетте най-невероятни скрити видео камери, които никога няма да разпознаете. Така винаги ще имате едно на ум, когато в главата Ви изплуват съмнения.

Камера скрита в четка за зъби

image09

Китайските производители работят здраво, за да предлагат най-откачените неща. Едно от тези неща е скрита камера, която е замаскирана като електрическа четка за зъби. Доста креативно. Тази камера е оценена на 243 долара и записва видео с резолюция от 640 на 480. Това става на вградена памет с големина от 8 гигабайта. Според сайта на продукта, това устройство изглежда както всяка друга истинска електрическа четка за зъби.

Скрита видеокамера в кенче от Кока Кола

image06

Това изглежда буквално като кутийка с Кока Кола, но в същото време е Кока Кола скрита камера. Никой няма да заподозре, че го записвате посредством кутийка от кола, нали?

Видео камера скрита в кутия от цигари

image07

Ако имате малки деца, които оставяте на детегледачка през деня, то доста често сте си мислели за това, какво се случва с децата и грижи ли се добре детегледачката за тях. Компаниите за наблюдение изграждат цели империи на основата на подобни страхове. Камерата е малка и незабележима и се намира в бар кода на кутията с цигари. Лесно наблюдавате децата си и всичко около тях. Камерата предоставя чисто и цветно видео, което може да се прехвърли на всеки един монитор или телевизор посредством приемник. Също така е възможно да включите камерата в някакво DVD или VCR устройство, за да правите запис на видеото.

Скрита камера в обувка

image10

Тази безжична 2,4-гигахерцова камера е скрита в обувка и наистина вдига летвата при шпионските аксесоари. Тя идва в две части – самият трансмитер, който се поставя в обувка или нещо подобно, и телефон с 3-инчов екран, който получава сигнала от камерата и го записва. Телефонът разполага с вградена памет от 1 гигабайт. Камерата може да излъчва сигнал, който да се приема от телефона при разстояние до 50 метра. Цената на обувката е 329 долара.

Скрита камера в запалка

image08

Тази камера е скрита в тялото на запалка и е една от новите технологии за записване на висококачествени видео файлове с перфектен размер. Освен това камерата не е прекалено шпионска, скрита и сложна. В запалката е вградена 4 гигабайта памет, която да подкрепи картата памет. Правенето на видео е еднакво ефективно и отвън, и отвътре, благодарение на Omejo технологията, която позволява да снимате възможно най-много, без да има нужда светкавица. Лесно се прихваща видео със звук, за да запишете и разговорите, защото те винаги са били важен компонент от едно разследване. Малката джаджа може да е много полезна, за да запишете няколко бързи бележки, благодарение на опцията за запис на звук. Това малко бижу ще запише 2 часа видео с разделителна способност от 640 на 480 пиксела, за да не забравите нещо важно по време на разследването си.

Скрита камера в стационарен телефон

image00

Това устройство е идеалното за поддържането на нужното ниво за сигурност около вас. Може да се използва като имитация на телефон, но разполага и със сензор, който ще разпознае всяко едно движение в стаята, за да го докладва. Най-добрата част е, че този телефон ще се обади на зададен номер, всеки път когато въпросният сензор се активира. Обхватът е доста широк и би задоволил и по-големи помещения. Можете да комбинирате няколко такива устройства, които да звънят на различни номера, за по-точна идентификация на мястото на инцидента.

Скрита камера в кутийка за кърпички

image05

BrickHouse представя една скрита камера, която изглежда като обикновена кутия за салфетки. Тя може да заснема видео във висока 720 на 480 пиксела резолюция и 30 фрейма в секунда. Освен това камерата е подходяща за заснемане на видео в среда с ниско осветление, което се явява като един от основните проблеми на начинаещия шпионин.

Скрита камера в колан

image01

Ако сте израстващ супер шпионин, в определен момент ще имате нужда от по-специално и ефектно оборудване. Никой не е истински шпионин, ако не разполага с истински шпионски инструменти. Minox продават колан, който изглежда доста реалистично, а се оказва и, че разполага със скрита камера. Коланът може да снима видео, което би било мечтата и на всеки един перверзник. ХАХА. Освен че записва видео, той прихваща и звук. Това ще достави нужната груба сила на Вашето разследване. Записите се съхраняват на карта с памет, която може да достъпите лесно посредством кабел и компютър. Единственият недостатък на този колан е, че е малко скъпичък – 300 долара.

Скрита камера във вратовръзка

image11

Нека бъдем честни, в доста от случаите когато носите тази вратовръзка, Вие ще заснемате хора, които ксерокопират, стоят на бюрото, правят кафе, разнасят разни неща. Хубавото ще се случи в бара, след работа. Когато излезете с колегите на по бира, която после ще се превърне в уиски, Вие ще разберете потенциала на този продукт. Някои по-безскрупулни хора биха провокирали колегите си да говорят против шефа. В последствие използват този запис, за да стигнат до по-висока позиция на работното място. Паметта на вратовръзката е 2 гигабайта, а връзката с компютъра става посредством кабел, USB.

Камера, скрита във флакон за ароматизиране

Специално за Разкрития: 10-те най-яки скрити камери! - Снимка 10

Може да очаквате една камера да е скрита на хиляди места, но никога няма да заподозрете, че Ви наблюдават посредством камера в освежител за въздух. Ето точно това е произвела компанията Omejo. Те са разработили възможно най-малката дигитална камера за шпионаж и са я вградили във флакон за ароматизиране. Функциите на флакона са доста обширни. Няма нужда от външна карта с памет, има вградени 8 гигабайта, на които може да запишете до 4-5 часа видео. По-този начин може да се сдобиете с най-автентичното доказателство за всяко едно престъпление. Можете да намерите много места в интернет скрити камери или друг виж шпионски джаджи и техника. Най големия сайт в световен мащаб е amazon.com, aliexpress.com, и за България spy.bg