Миро разкри истини за себе си, които никой дасега не подозираше!

Миро си призна за сефте, че си има гадже. Връзката му е повече от десет години. Това изказване певецът направи в предаването на Николета Лозанова „Папараци”, пред Кристина Патрашкова, която интервюираше изпълнителя. Бившата половинка на дует „Каризма” е известен в арт средите, че има предпочитания на двата бряга и си ляга с мъже, и жени.

Но пред Патрашкова той разкри, че жената, с която има връзка от десетина години се казва Ели. Тя имала успешен бизнес на Острова. Въпреки това Миро е категоричен, че все още не е открил голямата си любов. С момичето обаче, което развива печеливш бизнес в Англия двамата се виждат два-три пъти в годината и са си като почивка един за друг. Но за голямата любов поп певеца имал само бегли, теоретични познания.

[caption id="attachment_442536" align="alignright" width="300"]Миро Миро призна за първи път за жената в живота си[/caption]

Миро е убеден, че при нея партньорите трябва да гледат в една посока, а в душата си да носят и нужната доза тръпка. Подобно чувство обаче Миро не бил изпитвал досега. Въпреки това не се оплаквал, имал гаджета, с които да изживява любов. Но все пак трудно се доверявал и ги допускал до себе си. Или просто бил вече стар и навикнал да си живее сам, обясни още Миро в интервюто. Той разби още един мит за себе си.

А той е, че е романтичен и социален. Двете неща изобщо не отговаряли на истината при неговия характер и начин на живот. Защото се чувствал изключително добре да е сам, да живее сам и в това отношение бил като голям дивак, който си защитава личното пространство.

Но бил готов да има деца и често с неговата партньорка от Лондон си коментирали възможностите. Чаровникът обаче не знаел как ще се разберат по въпроса къде да живеят. По-сериозна връзка евентуално можела да се случи, ако Ели се съгласяла да си продаде бизнеса и двамата да се оттеглят да живеят заедно в по-топла страна, но близо до България.

И непременно да минат под венчило. Но все пак за мен това си е стрес, призна Миро в „Папараци”. Защото се притеснява, че така няма да е полезен на жената до себе си. Понеже според неговите виждания мъжа трябва да е опора за една жена, а не обратното. Затова нещата трябва да се обмислят наистина добре, ако все пак и двамата решат да се съберат и да си имат наследници, убеден е Миро.