Алисия съсипана: Хукна в Турция да си върне Ники Михайлов!

Алисия съсипана: Хукна в Турция да си върне Ники Михайлов!
5 (100%) 1 vote

Алисия не може да преодолее раздялата с Ники Михайлов!

Алисия все още не може да забрави и да се раздели с Ники Михайлов. Певицата, която реши да зачеркне вратаря заради многобройните му изневери, на които най-после се увери и сама, е на път да даде пореден шанс на връзката си. Звездата на „Ара мюзик” не може с лека ръка да зачеркне едно приятелство, което е продължило цели четири години.

Тя все още е влюбена в Ники и е готова да му прости всичко, твърдят близки приятелки до певицата. Фолкаджийката затова е отлетяла до съседна Турция, за да пробва да се сдобри с националния ни вратар. Припомняме, че Ники Михайлов е в съседна Турция, защото пази вратата на местния тим „Мерсин”. Певицата доста често му гостуваше, но се прибираше в родината си заради многобройните си ангажименти.

Алисия

Алисия не издържа дълго без Ники Михайлов

Въпреки че двамата се разделиха, Алисия все още не може да се примири със загубата. Тя не искала да се разделят и затова предприела отчаяната стъпка – да се примири с Ники и да заровят отново томахавките на кавгите. Дали това ще се случи не се знае, но певицата вече е при доскорошния си любим, за да се опита да събере разпръснатите парченца от любовта им.

Ники Михайлов обаче доста по-лековато е приел края на връзката им. Докато го раздавал като самостоятелен електрон, той не се оплаквал от женско присъствие и внимание. Според клюката през това време при него са били две известни мадами, които не са го оставили да е сам през дългите нощи.

При него в Турция беше отлетяла и пловдивчанката Мария Лечева. При Ники Михайлов в Турция му гостува и бившата поп фолк изпълнителка Никол. Знойната хубавица е била старо гадже на вратаря. Въпреки това Алисия все пак е решила и този път да си затвори очите, като даде нов шанс на връзката им. Познавачи пророкуваха, че поп фолк дивата няма да издържи и отново ще се опита да се примири в футболиста.

Той през цялото това време не беше верен на Алисия, но изпълнителката винаги си завираше „главата в пясъка” и не обръщаше особено внимание на залитанията му по чуждо.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Алисия съсипана: Хукна в Турция да си върне Ники Михайлов!”

  1. Хм

    апр. 06. 2015

    Глупава жена. Колко унижения ще търпи?! Няма да е единствената жена която е останала сама. И така е сама, но не го осъзнава и е пренебрегвана. Накрая тоя ритнитопко ще си вземе някоя да му роди някое дете и ще си продължава по неговия начин, а тя ще реве в някой ъгъл Не си заслужава заради парите на този заблуден нещастник да си похабява живота в преследване.

Добавете коментар