Глория потресена от случващото се напоследък с нея!

Поп фолк дивата Глория се е видяла в истинско чудо. Ветеранката в поп фолка е преследван от маниаци, които не спират да я хулят. Чалга фурията била подложена на непрекъснат тормоз.

На личната си страница в социалната мрежа Глория получавала люти клетви и закани, и направо изпаднала в ужас. Озверени маниаци не спирали да я кълнят и да сипят от страшни, по-страшни клетви и закани.

[caption id="attachment_442519" align="alignright" width="300"]Глория Глория потресена от хорската злоба и завист[/caption]

Звездата на „Пайнер” и преди получавала подобни гнусни писания по своя адрес, но сега се разтревожила не на шега не само за своята си сигурност, но и за този на дъщеря си Симона Загорова. Момичето тази година ще бъде абитуриентка и известната й майка треперела нещо да не се случи с единствената й наследница.

Специалистите предполагат, че това са психически неуравновесени индивиди, но все пак стресът бил голям и Глория се страхувала доста.

На някои от заканите анонимния адресант пишел, че един ден и тя ще остане без пари, екскурзии, приятели и прехрана, и това нещо наистина скоро ще я сполети. Заради тази настойчивост и факта, че всеки ден клетвите не само не спирали, ами се и увеличавали, Глория решила да се обърне към полицията. Специализираният отряд с кибер престъпленията вече се е заел със случая, за да установи кой е анонимния човек, който изпраща тези гнусотии на певицата. Ченгетата вече проследявали адресите и в най-скоро време обещали да издирят наглеца.

Първоначално Глория помислила, че някой си прави шега с нея. Но след като заплахите зачестили и не спирали, а ставали все по.-застрашителни, тя решила да потърси съдействието на полицията. Глория се разстроила от това, че анонимните писачи не спирали да й пожелават злото и я заплашвали с най-люти клетви. Припомняме, че наскоро виртуален натрапник по същия начин заплашваше, дори и със смърт, един от най-успешните продуценти Маги Халваджиян.

Той и семейството му и преди е получавал злобни закани, но последните го подплашили с огромна доза мъст и закани. След като алармирал органите на реда, оторизирана с подобен род престъпления, натрапника беше уловен. Оказа се, че това е скандалния Радо Прашката, който тормозел продуценти, за да го включат в различните телевизионни реалита. Той беше участник в първия Биг Брадър. И при отказ той действал така, че да ги стресира от виртуалното пространство.