Венета Райкова в ТВ7 – другаде не я искат

Венета Райкова в ТВ7 – другаде не я искат
5 (100%) 1 vote

Венета Райкова се завръща на екран със социално предаване

Венета Райкова отново ще се изявява в ефира, въпреки че обяви, че иска да си почине

Венета Райкова се завръща в ефир! „Горещата“ водеща отново ще прави свое собствено предаване, въпреки че вече няколко пъти обявяваше намеренията си да си почине. И нежеланието си да се изявява по телевизията. Предвид факта, че доста бързо склони отново да води, най-вероятно думите й са били продиктувани от липсата на предложения за работа към нея, коментират запознати.

Венета Райкова отива в ТВ7

Венета Райкова отива в ТВ7

Новото й работно място също не може да се сравнява с предишното. От ефира на най-гледаната медия – Нова ТВ, блондинката е принудена да се премести в сериозно закъсала телевизия ТВ7. За която е публична тайна, че изгуби много от кадрите си покрай фалита на КТБ и спешно се чуди с какво и как да запълни оредялата си програма. Затова и решили да привлекат безработната Венета, която пък остана без работа след като от Нова телевизия не продължиха договори й за „Горещо“. А от бТВ предпочетоха да вземат Николета Лозанова да води „Папараци“, издават хора от медията.

Новото предаване на Райкова ще се казва „Дневникът на Венета“ и за пръв път няма да търси клюките и да види кирливите ризи на звездите, а ще бъде със социална насоченост.

Очакванията са, че „Дневникът“ ще наподобява като концепция „Споделено с“ – отново формат на ТВ7, който беше свален от екран заради нисък рейтинг. В който като водещи се смениха последователно певицата Камелия, бившата на Иван Христов – Вихра Петрова, и Кали, припомнят от Блясък.

Самата Венета Райкова пък още след свалянето на Горещо заяви, че вече не иска да се занимава с клюкарски предавания.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар