Иво Аръков смята да се събере с щерката на Камата, но не в БългарияИво Аръков разкри, че много хора са се опитвали да го разделят с Мика

Иво Аръков изненадващо заяви, че изобщо не се е разделял с Мика Стоичков. Един от новите секссимволи на родния театър сподели, че с уж бившата си половинка продължават да са все така близки и се чуват редовно. Нещо повече, актьорът определя публичната им раздяла от преди няколко месеца просто като временно отдръпване от негова страна, тъй като се оказало твърде сложно да има богата приятелка.

[caption id="attachment_442505" align="alignright" width="202"]Иво Аръков Иво Аръков[/caption]

Най-вече заради постоянните подмятания и намеци, че е с нея заради парите на баща й - футболната легенда Христо Стоичков. "Писна ми да чета, че понеже аз съм красив, а тя - не, значи съм с нея от меркантилност", гневи се звездата в интервю за "България днес". Освен това Аръков не крие, че много хора са се опитали да се намесят във връзката им и да създават интриги. И цялото това злословие го е притеснило, тъй като се боял да не би хорското мнение да повлияе на оценката на родителите на Мика за него самия. И да го сметнат за неподходящ партньор за дъщеря им.

Точно заради това взел тежкото и за двамата решение да се отдръпне. В момента обаче Иво Аръков не крие, че е готов за ново начало в живота си. Което, нищо чудно, за пореден път да е заедно с Мика. С която, в неговите очи, никога не се е разделял. И с която имат намерения да се съберат, но далеч от тук.

За да не предизвикват излишно внимание към себе си, което да се отрази пагубно на отношенията. Актьорът е категоричен, че и занапред, ако има друга сериозна връзка, ще крие избраницата си от очите на медии и фенове.