Азис претърпя тежък инцидент в Като две капки вода

Азис претърпя тежък инцидент в Като две капки вода
5 (100%) 1 vote

Азис си сецна кръста на репетиция в Като две капки вода

Костинбродският славей Азис претърпя тежка контузия в Като две капки вода.

Изглежда, че и участниците в Като две капки вода са подложени на същия тормоз като в И аз го мога.
Първата жертва на шоуто за имитации стана Азис.
Запознати издават, че пострадал, докато се опитвал да влезе в образа на Майкъл Джексън, когото трябва да имитира довечера.
От няколко дни насам Азис репетирал усилено, за да се представи блестящо в поредното издание на Като две капки вода.

Азис си сецна кръста на репетиция в Като две капки вода

Азис си сецна кръста на репетиция в Като две капки вода

Той полагал неимоверни усилия да научи сложния танц, превърнал се в запазена марка на Краля на попа, но вместо да го усъвършенства, си довел контузия до главата.
При едно от резките движения фолк идолът си сецнал кръста и се наложило спешно да бъде потърсена помощта на масажисти, които да спасят чалга певеца от обездвижването.
След няколкото сеанса проведени от рехабилитаторите, Азис се почувствал по-добре. Той обаче е в паника за представянето си в Като две капки вода довечера, тъй като все още не е успял да овладее танца до съвършенство.

Само преди няколко дни Нона Йотова призна в прав текст, че изобщо не е допускала дори че ще й бъде толкоз трудно в Като две капки вода.
Тя се опитва да балансира между театралните репетиции и тези за шоуто и признава, че програмата й е доста натоварена, но пък за сметка на това е научила доста неща.
Нона Йотова споделя, че времето за репетиции е твърде кратко, тъй като това не са неща, които могат да бъдат научени в рамките на една седмица, пише bliasak.bg.

Актрисата изплака, че въпреки това всеки един от участниците в Като две капки вода трябва да излезе на сцената и в рамките на три минути да бъде достатъчно убедителен, а това наистина не е никак лесно, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар