Ник Кенън изнудва Марая Кери за 30 хиляди долара

В най-скоро време кирливите ризи на Марая Кери ще бъдат извадени наяве.

Мълвата носи, че при раздялата рапъра и актьор Ник Кенън поискал от Марая Кери 30 милиона долара. Тя обаче категорично му отказала и той се заканил, че ще напише книга, в която ще разголи до най-малката подробност семейния им живот.

Приятел на известното семейство в развод разкрива, че Марая Кери била готова да даде на Ник 10 хиляди долара, но той бил категоричен, че иска 30 хиляди долара.

[caption id="attachment_442472" align="alignright" width="300"]Ник Кенън изнудва Марая Кери за 30 хиляди долара Ник Кенън изнудва Марая Кери за 30 хиляди долара[/caption]

„Дейли мейл” отбелязва на страниците си, че певицата припомнила на половинката си, че съгласно предбрачното споразумение му дължи 10 милиона долара. Ник Кенън контрирал, че заслужава много повече и ще получи тази сума, без значение по какъв начин. Той дори предупредил Марая Кери, че може да напише книга и да получи дори повече от 30 милиона долара.

Нещо повече, той крои планове да направи и филм за всичко, което е бил принуден да понася от нея през годините, в които са били женени. Неназован източник посочва, че певицата е много потисната и изплашена от заплахите му. Той добавя, че ако се стигне дотам, че Ник Кенън да разкрие тайните й, тя ще изглежда като отчаяна глупачка. Рапърът е решен да разкрие пред света странните хранителни навици на Марая Кери, както и за наркотиците, които е вземала, за психозите й, за това какво е говорила зад гърба на колегите си и не на последно място каква майка е тя.

Ник Кенън възнамерява да аргументира желанието си за това опеката над децата да бъде предоставена на него. Марая Кери направила глупостта да му признае защо никога не е искала деца и сега Ник е готов да разкрие тайната й пред света. Миналата седмица рапърът подписа споразумение с издателството „Simon and Schuster”, което вещае, че книгата му ще се превърне в истински бестселър, пише pik.bg.