И Поли Генова е с тежки контузии покрай участието си в И аз го мога

В шоуто И аз го мога регистрираха още една тежка контузия.

Изглежда ужасът с болката и контузиите в И аз го мога продължава с пълна сила. След като актрисата Яна Маринова на два пъти потърси помощ в лечебно заведение заради контузии в шоуто, дойде ред и на певицата Поли Генова. Запознати издават, че и тя е пострадала покрай участието си в предаването.

В. „Слава” отбелязва на страниците си, че упоритата изпълнителка не спира да тренира най-сложните номера, при все че и двата крака, са й с травми.

[caption id="attachment_442469" align="alignright" width="300"]И Поли Генова е с тежки контузии покрай участието си в И аз го мога И Поли Генова е с тежки контузии покрай участието си в И аз го мога[/caption]

Само преди една седмица тя разпъна сухожилие, но въпреки това не престана да се подлага на сериозни натоварвания покрай участието си в И аз го мога. Медиците на шоуто са предупредили Поли Генова, че ако и занапред продължава да рискува така, като нищо може да се озове в болницата и то с тежки травми.

Певицата обаче не искала и да чуе за предупрежденията на специалистите и била категорична, че няма да се откаже точно сега. Нейни приятели коментират, че е страшен инат и е готова да изтърпи болката, отколкото да покаже слабост.

Припомняме, че само преди няколко дни актрисата Яна Маринова рискува живота си като прелетя необезопасена над публиката с въздушен обръч. Запознати разкриват, че тя тренира танци на пилон почти мумифицирана. Раменете й са маркирани с лейкопласт заради множеството охлузвавия, ръцете й са бинтовани като на боксов аматьор, а синините по краката й са скрити под клин. От екипа на И аз го мога коментират, че въпреки силните болки, които изпитва, нито веднъж не се е оплакала и не е показала, че има намерения да се откаже.

Те обаче подчертават, че борбата й с гравитацията върху пилон е най-лесното й предизвикателство и трудностите пред участниците в И аз го мога тепърва предстоят, пише pik.bg.