Убиецът на Хюлия Маджар направи изненадващо признание

Убиецът на Хюлия Маджар направи изненадващо признание
5 (100%) 2 votes

Иван Тодоров призна, че е убил Хюлия Маджар

Иван Тодоров, който е сочен като извършител на убийството на Хюлия Маджар се изправи пред съда.

Иван Тодоров (на 26 години) от Варна е обвинен в това, че на 2.01.2014 г. е умъртвил умишлено и по особено жесток начин Хюлия Маджар.
В закона за такова престъпление са предвидени доста сериозни наказания. Иван Тодоров може да лежи зад решетките от 15 до 20 години, като не е изключено да бъде осъден на лишаване от свобода доживот или доживот, без право на замяна.

Иван Тодоров призна, че е убил Хюлия Маджар

Иван Тодоров призна, че е убил Хюлия Маджар

В обвинителния акт е посочено, че ранните часове на 2 януари между Хюлия Маджар и Иван Тодоров е възникнал доста сериозен спор, който е отключил агресивното поведение на подсъдимия.
Първоначално Иван Тодоров нанесъл удар с юмрук в лицето на Хюлия Маджар, след което продължил с удари по главата.
След това той й нанесъл няколко удара с твърд предмет, с които не само, че успял да сломи съпротивата на Хюлия Маджар, а да предизвика и смъртта й.

Освен това Иван Тодоров поискал с SMS от близките на Хюлия Маджар откуп в размер на 300 хиляди лева. Един ден след това захвърлил тялото на студентката в лозов масив близо до Аксаково и напуснал България през ГКПП Дунав мост.
Иван Тодоров бе обявен за международно издирване с ЕЗА (Европейска заповед за арест). Няколко дни по-късно той бе заловен от властите на Холандия, а малко след това бе предаден на властите в България.
От 24.03.2014 г. Иван Тодоров е с мярка за неотклонение „задържане под стража” в затвора във Варна.
В хода на следствените действия са били събрани безспорни доказателства, че кръвта, която е била открита в автомобила на Иван Тодоров, е на Хюлия Маджар.
Същите следи с ДНК профилиране са били установени и по вещите и дрехите на сочения за физически извършител на убийството й.
Иван Тодоров не се признава за виновен и продължава да настоява, че Хюлия Маджар е била убита от друг.

По-рано днес Иван Тодоров изгони журналистите от съдебната зала, а след това призна вината си, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар