Николай Бареков направи скандална изцепка

Николай Бареков направи скандална изцепка
5 (100%) 1 vote

Николай Бареков нарече Радан Кънев „жалък клоун” и „абсолютно изкукал наглец”

Председателят на ББЦ Николай Бареков направи поредната си скандална изцепка.

Този път на мушката му, бе лидерът на Реформаторския блок Радан Кънев. Николай Бареков обяви, че до неотдавна е смятал, че Радан Кънев е наполовина изкукал, като се има предвид всички глупости, които вършат хората му в Народното събрание и жалкия начин, по който се опитва да замаже законопроекта на Цветан Цветанов, който бламира личния си протестърски министър Христо Иванов.

Николай Бареков нарече Радан Кънев „жалък клоун” и „абсолютно изкукал наглец”

Николай Бареков нарече Радан Кънев „жалък клоун” и „абсолютно изкукал наглец”

Николай Бареков обяви, че е възмутен от наглата лъжа, която направи Радан Кънев в ефира на Нова тв. Той излъга Люба Кулезич, гледайки я в очите като обяви, че съдебната реформа е успешна още преди да е започнала.

Това изявление преля чашата на търпение на Николай Бареков и той нарече Радан Кънев „жалък клоун” и „абсолютно изкукал наглец”.
Тези думи лидерът на ББЦ написа в профила си в социалната мрежа Фейсбук.
Николай Бареков пише още, че Реформаторите на „Рамадан Кунев” са излъгали всички избиратели и вместо каквито и да било реформи в съдебната система, те прилагат старата формула на СДС – стани да седна.
Лидерът на ББЦ излива гнева си като посочва, че единственото нещо, което тези „измамници” са измислили е било да наместят свои хора и хората на Прокопиев по високите етажи на съдебната власт. По този начин техният ментор Иван Костов ще може необезпокояван да разграби бизнеса и държавата за втори път, както го направи през 1997-1999 г.

Николай Бареков не пропусна да замеси и името на министър-председателя Бойко Борисов като посочи, че има основателни подозрения за ролята, която е отредил сам на себе си в тази категорична политическа измама, пише pik.bg.

Очевидно, че това е само началото на периода, в който ще се вадят кирливите ризи на показ.
Колкото повече наближават изборите, толкоз по-ожесточена ще става борбата, но обществото ни сякаш е свикнало на подобна гледка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар