Вижте за какво Росен Плевнелиев харчи държавни пари (СНИМКИ)

Вижте за какво Росен Плевнелиев харчи държавни пари (СНИМКИ)
5 (100%) 2 votes

Името на Росен Плевнелиев лъсна в поредния скандал

Президентът Росен Плевнелиев лъсна в поредния скандал. Докато българският народ мизерства, държавният глава гуляе. Преди две седмици той е спретнал същинско пиршество заедно с подчинените си в хотел „Пирин голф“, научи ПИК.

Претендиращият за политик с европейски възгледи Росен Плевнелиев харчи без капчица срам държавни пари, докато държавата тъне в мизерия. Мероприятието било замаскирано като важен тиймбилдинг, на който са присъствали подчинените на президента. На пиршеството, продължило няколко дни, са били 50 служители на държавния глава.

Към президентската свита се присъединили и гардове на НСО под предтекст, че те ще обезпечат сигурността на провеждащото се „важно“ мероприятие в хотелски комплекс.

Росен Плевнелиев

Росен Плевнелиев гуляе, докато българският народ мизерства

Росен Плевнелиев е бил в хотела само в един от дните на пиршеството. Той се отбил, за да нагледа подчинените си и да сподели тяхната радост.

Росен Плевнелиев

В този хотелски комплекс Росен Плевнелиев спретнал същинско пиршество за свитата си

Разкошният хотел „Пирин голф“ предлага най-разнообразни екстри. Нощувка в планинското бижу, разположено в полите на Пирин, струва 200 лв. Ползването на СПА центъра е 40 лв. за външни посетители. Следобедното кафе на президента излиза 15 лв. За ползването на спортните съоръжения на комплекса гостите плащат между 45 и 60 лв дневно.

Росен Плевнелиев

Следобедното кафе на президента в този хотел струва 15 лв

Едва ли подчинените на Росен Плевнелиев са се лишили от някоя от екстрите на разкошния хотел. Въпреки разточителството си, президентът постоянно се оплаква, че бюджетът на президентството не е достатъчен.

Росен Плевнелиев

Едва ли подчинените на Росен Плевнелиев са се лишили от някоя от екстрите на разкошния хотел

Точно поради тази причина правителството реши да му отпусне 1 милион лева като допълнителна финансова помощ. Вече е ясно за какво се харчат тези пари. И докато простосмъртните българи са на ръба и се борят със зъби и нокти, за да оцелеят, президентството харчи с лека ръка държавни пари. Едва ли в случая е нужно да напомним, че тези пари излизат от джоба излизат на българския данъкоплатец и той е този, който плаща гуляите на президента Росен Плевнелиев и свитата му.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

4 коментара to “Вижте за какво Росен Плевнелиев харчи държавни пари (СНИМКИ)”

 1. Aлександър

  апр. 06. 2015

  Българите не само, че се „борят за оцеляването си“, а умират от недоимък. Глад, болести, стрес…Ама този дали знае, въобще, къде живее! Срам!

 2. Todor Hinkov

  апр. 06. 2015

  Не мога да разбера защо след толкова много издънки на това жалко подобие на президент все още го държим на власт само ни излага целия свят ни се смее заради него

 3. Stan Lut Tih

  апр. 07. 2015

  Пореден пир по време на чума , изобщо не съм изненадан …даже си мисля че това им е пореден такъв …..

 4. Stan Lut Tih

  апр. 07. 2015

  Пореден пир по време на чума , изобщо не съм изненадан …даже си мисля че това им е пореден такъв …..

Добавете коментар