Ники Михайлов бил пълна скръндза с Алисия по време на връзката им!

Ники Михайлов наистина е бил голяма стипца. Това доказа от това, какво е дал за любимата си Алисия. Преди известно време в социалната мрежа поп фолк дивата написа, че добрата жена за един мъже неговата инвестиция, а лошата опразва банковите му сметки.

Оказа се, че по груби сметки националния ни вратар е похарчил по бившата си половинка триста бона за четири години. Това означава, че той е отделял седемдесет хиляди на година, при положение, че годишната му заплата е половин милион . Затова за никой не е изненада, че звездата на „Ара мюзик” не скърби от разлъката си с футболиста.

[caption id="attachment_442397" align="alignright" width="300"]Алисия Алисия струвала доста евтино на Ники Михайлов[/caption]

За четирите години, когато Ники Михайлов и Алисия бяха заедно подаръците, които сина на Боби Михайлов й е направил се побират само в няколко чанти, козметика и четири-пет по-тузарски тоалета. Често пред най-близките си приятелки бившото му гадже се оплаквало, че любовника й подарявал маркови дрехи само един или най-много два пъти в годината.

Ники не се сещал да й купи и скъпа маркова козметика, а в същото време искал тя да изглежда перфектно и да се поддържа. Дамска чанта стиснатия й приятел й подарявал само един път в годината. Алисия имала от него за всичките години, когато били заедно само четири дамски аксесоара.. Вратарят не й осигуярвал и терен, и всеки път, щом си идвал в България нейното жилище. То било закупено и подарено й от Валери Божинов, заради това, че певицата му роди син и го кръсти на неговото име.

Ники обаче не само не се съобразявал с тези обстоятелства, ами на всичкото отгоре не й взимал дори квартира, която да превърнат в свое любовно гнезденце. Той изобщо не отварял и дума за покупка на апартамент, където двамата да заживеят заедно. Добре все пак, че стиснатият мъж поемал разходите по самолетните билети, когато Алиися му отивала на госкти в Турция.

Припомняме, че в момента Ники Михайлов пази вратата на турския отбор „Мерсин” и има къща, която използва докато е в отбора. Стиснатият национален вратар се бръквал и за по-голяма част от разходите, когато отивали през лятото да почиват. Поради тези причини Алисия не страдала дълго и много че двамата не са заедно. А и безкрайните изневери, които търпяла и най-накрая видяла с очите си какви ги върши „верния” й приятел й дошли в повечко и тя била дори доволна, че двамата са се разделили.