Скандални факти за Хитлер излязоха наяве

Скандални факти за Хитлер излязоха наяве
3.67 (73.33%) 3 votes

Скандални факти за Хитлер излязоха наяве, бил наркоман с болни фантазии

Скандални факти за Хитлер излязоха на бял свят. Немският фюрер се оказа човек с болен мозък, опасни фантазии и трагично минало. Неизвестни или малко известни подробности от личния му живот бяха публикувани в социалните мрежи. А от тях става ясно защо диктаторът е имал подобно отношение към хората.

Фатална любов

В младостта си Хитлер е бил влюбен в еврейка, която се е наричала Стефани Айзък. Никога не събрал смелост да й каже нещо. Имал фантазии за това да отвлече, дори и да се самоубие заедно с нея, което определено съответства на поведението му. Хитлер е бил изключително заинтересован от своята племенница, Гели Рубал, а вероятно дори и нездраво увлечен по нея.

Адолф Хитлер се оказа наркоман с болни фантазии

Адолф Хитлер се оказа наркоман с болни фантазии

Прекарвал много време с нея и се говори, че дори са преминали границите на роднинските си отношения. Нищо чудно, че племенникът му Уилям Патрик Хитлер, се по-късно срещу него на страна на американската армия. Патрик е работил за Адолф няколко години, което обяснява и защо е минал на другата страна. Хитлер оцелява след 42 опита за покушение, някои от които организирани и от американските приятели на племенника му. В края на краищата обаче решава да се самоубие.

Зависимостта към дрогата, отключила и жестокостта му по време на войната

Зависимостта към дрогата, отключила и жестокостта му по време на войната

Болно съзнание

Лошото здраве и дрогата са другата фатална брънка, която го превръща в най-масовия убиец в Европа. Хитлер страда от импотентност, гастрит и има зависимост към дрогата. На ден консумира по над 80 лекарства, сред които имало дори и отрова за мишки, амфетамини, сперма от бик и морфин.. Докладите показват, че Хитлер консумирали и кокаин, за да „прочисти синусите и гърлото си“. Той е използвал и капки за очи с 10 процента кокаин. Дозата е била намалена, след като започнал да копнее за наркотици. Точно такива открития карат историците да спекулират, че може би Хитлер е причинил войната под влиянието на наркотиците

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Скандални факти за Хитлер излязоха наяве”

  1. дума

    апр. 05. 2015

    А другарчето му Сталин е чист,като момина сълза.Ало редакцията на умряло куче нож не се изважда.Кой ви каза това,сигурно онази жена от пазаря,на ден консумира по над 80 лекарства.Той да не е бил химически експеримент бе,над 80 може да бъде и 100 и 200.Ебати и скапания сайт.

Добавете коментар