Местехме се като чергари, гладувахме – признава днес Ани Салич

Водещата на новинарския блок по Нова ТВ Ани Салич и сръбският й съпруг Бранко са сред най-имотните родни телевизионери – разкрива „Уикенд”. Освен че имат 6 имота семейство Салич живеят като истински звезди в тузарски комплекс на столичния бул. „България” – отбелязва изданието. Заедно с двете си деца Ани Салич и Бранко обитават луксозен апартамент за 250 хил. лева, близо до един от моловете. С последната си инвестиция семейството спокойно могат да се нарекат милионери, тъй като семейните им имоти надхвърлят сумата от 1 милион лева. Освен два апартамента в столицата, къщи в Благоевград и Белград, те имат луксозна хасиенда в пернишкото село Рударци и лятна вила на остров Халкидики.

[caption id="attachment_442354" align="alignleft" width="300"]В началото Ани Салич и Бранко живеели в панелка В началото Ани Салич и Бранко живеели в панелка[/caption]

Къщата в Гърция била на 2 етажа от близо 300 квадрата и я купили в края на 2013 г., когато след семейни перипетии успели да спасят брака си. Така отпразнували края на кризата в интимните си отношения, а имотът не излязъл скъпо, защото тогава в южната ни съседка имаше най-сериозен спад в цените. Къщата се намирала на метри от палата на президента Росен Плевнелиев в местността Амаксина до Уранопули на третия ръкав на полуостров Халкидики. Тъй като мястото е с чудна природа, гърците не разрешавали какво да е строителство, а само от дърво, бетон и керемиди до 400 квадратни метра. Къщата на Ани Салич в самото селище Уранопули се вписвала в условията, а тази на президента обединявала 3 къщи чрез покрити коридори и така се получавало огромно имение. Телевизионното семейство обаче не парадирало с благосъстоянието си нито пред колегите си от Нова ТВ, нито пред съседите си, тъй като знаело и 2, и 200 в този живот. Ани Салич разказва, че първия им соцдом бил панелка в „Люлин”, след която сменили няколко жилища и водили бохемски, но и беден живот.