Маги Халваджиян бесен от заплахата на Радо Прашката!

Маги Халваджиян вече може да си отдъхне. Преди дни един от най-успешните продуценти у нас изпадна в ужас, защото получи страховита закана във Фейсбук. Неизвестен кибер убиец го заплаши, че ще се прости с живота си. За това продуцента на „И аз го мога” и други супер успешни телевизионни проекти алармирал спец ченгетата.

Специалистите от „Кибер престъпления” успели да открият компютърния адрес на атентатора. Оказало се, че този колоритен образ, който отправял заплахи за линч на арменеца бил Радо Прашката. Ексцентрикът, който се появи по прашки в първия сезон на култовото предаване Биг Брадър се криел под анонимния профил, от който отправил заплаха за смърт към Маги Халваджиян. Пишман килърът е задържан за семе десет и два часа, след които евентуално ще бъде освободен.

[caption id="attachment_442295" align="alignright" width="300"]Маги Халваджиян Маги Халваджиян бил заплашен с убийство от Радо Прашката[/caption]

Той е сгащен от органите на реда вчера около девет часа сутринта. Маниакът е известен с това, че непрекъснато изпраща депеши на продуценти, за да участва в някакви реалити предавания. Ако те не го поканят, той стартира със заплахите. Радо Прашката е известен с неадекватните си постъпки. Той имаше разправия с поп фолк певеца Азис, с лорд Евгени Минчев, с устатата Венета Райкова. Явно сега на мушката му е попаднал и Маги Халваджиян.

Дългокосият продуцент не за първи път страда от хейтърска атака. Той и семейството му са активни потребители на Фейсбук. Всички в клана имат активна дейност в социалните мрежи. В тях те публикуват не само клипове и снимки от ежедневната си работа, почивки и релакс ваканции, както и епизоди от личното си ежедневие.

Те са активни и по различни наболели въпроси и проблеми в родната действителност. Зрителите на предаванията го критикуват толкова, колкото го и хвалят. Никога досега обаче Маги Халваджиян не е реагирал толкова остро на заплахи, но явно тази настигна го е провокирала, за да постъпи така.