Димитър Бербатов нае детегледачка, Елена не се справя сама с децата!

Брачната половинка на Димитър Бербатов не успява сама да се справи с грижите по отглеждането на двете си дъщери. Хубавата Елена бе забелязана да обикаля улиците на София заедно с по-голямото си дете Деа.

Докато българския нападател на френския тим „Монако” тренира, съпругата му е тук с двете си деца. Според хубавицата столицата било най-доброто място за отглеждане на децата им. Столични папараци са уловили , че втората щерка на футболна ни звезда Елиа играе и се забавлява в един от столичните паркове. Момиченцето, чието име е съставено от първите букви на двамата си родители не било само.

[caption id="attachment_442188" align="alignright" width="300"]Бербатов Децата на Димитър Бербатов отглеждани от детегледачка[/caption]

Тя била поверена на детегледачка, тъй като съпругата на Митко не можела да се справи сама с отглеждането на двете си момиченца. По този начин тя откъсвала малко време за себе си, за да се отдаде на разкрасителни процедури и да разполага все пак с малко свободно време.

Припомняме, че Димитър Бербатов и Елена, заедно с двете си дъщери живяха в тузарски хотел в Монако. Двете красавици са глезени като принцеси от родителите си. Бербатов има ангажимент към местния отбор и затова настани и семейството си в тузарския хотел. От техния апартамент се откривала невероятна гледка към морето и яхтеното пристанище с прекрасните плавателни съдове.

Футболистът и нежната му половинка си осигуряваха разкош срещу три бона евро на вечер. Но Елена Бербатова предпочела да живеят в собствената си огромна къща в София и да осигури мечтаните удобства на собствен терен на дъщерите си. Майката е убедена, че столицата дава прекрасни условия за живот и отглеждане на двете й любими същества. А и идеята на съпруга й да строи в столицата собствена база и школа е на път да се реализира.