Какво се случва: Чужда жена се грижи за децата на Бербатов!

Децата на Димитър Бербатов отглеждани от детегледачка
0

Димитър Бербатов нае детегледачка, Елена не се справя сама с децата!

Брачната половинка на Димитър Бербатов не успява сама да се справи с грижите по отглеждането на двете си дъщери. Хубавата Елена бе забелязана да обикаля улиците на София заедно с по-голямото си дете Деа.

Докато българския нападател на френския тим „Монако” тренира, съпругата му е тук с двете си деца. Според хубавицата столицата било най-доброто място за отглеждане на децата им. Столични папараци са уловили , че втората щерка на футболна ни звезда Елиа играе и се забавлява в един от столичните паркове. Момиченцето, чието име е съставено от първите букви на двамата си родители не било само.

Бербатов
Децата на Димитър Бербатов отглеждани от детегледачка

Тя била поверена на детегледачка, тъй като съпругата на Митко не можела да се справи сама с отглеждането на двете си момиченца. По този начин тя откъсвала малко време за себе си, за да се отдаде на разкрасителни процедури и да разполага все пак с малко свободно време.

Припомняме, че Димитър Бербатов и Елена, заедно с двете си дъщери живяха в тузарски хотел в Монако. Двете красавици са глезени като принцеси от родителите си. Бербатов има ангажимент към местния отбор и затова настани и семейството си в тузарския хотел. От техния апартамент се откривала невероятна гледка към морето и яхтеното пристанище с прекрасните плавателни съдове.

Футболистът и нежната му половинка си осигуряваха разкош срещу три бона евро на вечер. Но Елена Бербатова предпочела да живеят в собствената си огромна къща в София и да осигури мечтаните удобства на собствен терен на дъщерите си. Майката е убедена, че столицата дава прекрасни условия за живот и отглеждане на двете й любими същества. А и идеята на съпруга й да строи в столицата собствена база и школа е на път да се реализира.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.