Властите обявиха за издирване любовникът на Анна Леонтиева Герман КостинАнна Леонтиева обичала парите и лукса, разкриват познатите й

Любовникът на Анна Леонтиева Герман Костин най-вероятно е замесен в убийството й, както и в това на сина й Никита. Или най-малкото е наясно какво точно се е случило с майката и сина й и защо са били убити. От немеца обаче няма и следа. Камерите на автогарата в София са го засекли да напуска България в посока Солун и от тогава следите му се губят.

[caption id="attachment_442139" align="alignright" width="300"]Анна Леонтиева и малкият Никита Анна Леонтиева и малкият Никита[/caption]

Родните разследващи работят по тежкия случай съвместно с Интерпол. В следствения комитет на Русия пък е бил привикан за разпит и Вадим Пловников - бащата на момченцето и бивш шеф на Здравния департамент в Перм. Той е споделил, че от две години не живее с майката на Никита, тъй като Анна Леонтиева още през лятото на 2013 година взела детето и заминала с него за Кипър. Където любовникът й Герман се занимава с търговия на недвижими имоти, разкрива бившата му жена.

Която е категорична, че не поддържа никаква връзка с него и вижданията им са единствено покрай рождените дни на детето им. Познати на Анна Леонтиева пък я описват като красива и умна жена, обичаща лукса и парите. Руският вестник "Московский комсомолец" използва за нея описанието "амбициозна, енергична и ефективна", научиха от "24 часа".

Анна се омъжила за първия си съпруг още докато била студентка по право, но впоследствие го зарязала заради по-възрастния и състоятелен Вадим. С когото също се развела, но не пропуснала да го осъди за тлъста издръжка за нея и сина им Никита. Както и за собственост върху част от имотите му.

След като получила каквото иска, Леонтиева отпрашила с малчугана за чужбина и в продължение на две години никой в родината й не бил чувал за нея. До сега.

Рускинята пристигнала с детето си в България преди няколко месеца, с когото се установили в Приморско, в апартамент, собственост на друг руснак.