Венета Райкова се помири с един от най-големите си врагове

Венета Райкова се помири с един от най-големите си врагове
5 (100%) 1 vote

От години Венета Райкова е във война с колегата си

Венета Райкова се помири с един от най-големите си врагове. От години блондинката е във вражда с колегата си Мартин Карбовски. Тв водещата реши да забрави миналото и да се помири с журналиста. Двамата ще работят заедно по новия проект на Венета в ТВ7.

Въпреки, че тя продължава да отрича за договора си с частната медия, той вече е факт, научи „Галерия“. Все още не е ясно дали Карбовски ще води предаването „Дневник“ заедно с Венета или само ще бъде негов продуцент. Факт е, че двамата вече са се помирили и враждата им остана в миналото.

Причината за войната между двамата все още е тайна. Дълги години блондинката не поздравяваше колегата и си двамата се разминаваха безмълвно из коридорите на Нова тв.

В момента тече трескава подготовка за предаването, което Райкова ще води по ТВ7. Екипът на продукцията вече е сформиран, научи Хот арена.

Венета Райкова

Венета Райкова се помири с Мартин Карбовски

Може би водещата на „Горещо“ иска да изненада зрителите и затова пази в тайна новия си проект. Преди няколко дни тя отрече разпространената от медиите информация, че е подписала договор с ТВ7. Венета Райкова заяви, че няма какво да коментира, тъй като все още нищо не се е случило.

През последните дни тя посещава много често сградата, в която се помещава частната медия. Очевидци разказват, че блондинката се качвала директно на 11-тия етаж, където се намират офисите на ръководството.

Според информацията в медиите, тв водещата е поискала месечна заплата в размер на 15 000 лв. Мениджърите на ТВ7 заявили, че могат да й предложат възнаграждение в размер на 10 000 лв. Вероятно устатата журналистка е направила компромис и е приела предложението за работа.

Венета Райкова ще изненада зрителите не само с появата си по ТВ7, но и с нова визия. Самата тя не скри радостта си от факта, че е успяла да си върне формата от ученическите години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар