Яна Маринова шашна всички с раните и травмите си!

Актрисата Яна Маринова, въпреки че е ранена, се справя с поредното предизвикателство в „И аз го мога”. Тя показа висше цирково майсторство и заслужена победа на миналия лайф, след като прелетя на въздушен обръч.

Героинята от „Стъклен дом” не беше обезопасена и буквално прелетя за ужас на жури и зрители. Тя изпълни номера си невероятно и събра заслужените овации на всички. Но за следващия си номер на пилона номер Яна Маринова тренира почти препарирана.

[caption id="attachment_442116" align="alignright" width="300"]Яна Маринова Яна Маринова с рани и натъртвания от опасните номера[/caption]

Раменете й са охлузени, навсякъде по ръце и пръсти има лейкопласт, бинтовани й са крайниците. А по цялото си тяло има синини, които тя прикрива с дрехите си. Така наранена тя тренира на пилона. Въпреки нараняванията си тя нито за миг не се е оплакала и не е изклинчила от тренировките. Този номер обаче е един от най-лесните за актрисата в цялото шоу досега. Тайните на този вид еротично изкуство Яна е усвоила още миналата година.

Тогава тя се въплъти в образа на героинята си стриптизьорка и умело влезе в обувките й. Филмът се казваше „Живи легенди” и бе първата лента в режисьорския дебют на актьора Ники Илиев. Поради това този вид гравитация й се отдава успешно и Яна е убедена, че и този път няма да се посрами.

Яна Маринова разкрива, че решила да се пробва като актриса когато била на двадесет и шест години. Тогава тя вече имала един брак зад гърба си, станала майка и се пробвала като манекенка. Този опит й бил единствен и тя повече не го повторила. Но пък се запалила по театъра, без й да си представя някога, че това ще й се случи.

Много харесвала да ходи на различни постановки, за което заслуги имала нейната майка. Тя я водила, въпреки че нямали достатъчно средства. Яна пазила билетите и после се хвалела пред съучениците си, че е ходила на театрални постановки, спомня си днес чаровницата. Яна Маринова е и желан каскадьор на всички холивудски филми, които се снимат у нас. Освен тези си задължения тя ходи на салса, езда, тренира бокс и кара бързи коли.