Тайното лечение на алкохолизъм е възможно! Преглеждания: 5754

0
Оценете този post

Повечето хора не смятат намаляването на алкохола за лечение на алкохолизъм

алко лечение
Тайното лечение на алкохолизъм е възможно!

Аз обаче съм на мнение, че ако един човек дълго време е пиел по много алкохол, и това е повлияло зле не само на здравето му, но и на отношението му с другите хора, то това може да се каже, че е лечение на алкохолизъм. За мен е лечение, защото баща ми наистина много пиеше. Ама много!

Аз останах единствения човек от близките му, който не се отчая и направи всичко възможно, за да му помогне. Може би изигра значение и факта, че здравето му се влоши, но той понякога може да бъде много голям инат. Аз започнах да му давам капките Алкофитал преди година. Баща ми пиеше преди от сутринта. Не знам колко е било количеството, но пиеше повече от 500 мл. Имало е случаи и по една бутилка за дни е изпивал. Сега, откакто взима капките Алкофитал, той има много дни, през които изобщо не пие. Тази една бутилка за два дни стана за 10 дни. За мен това е голям успех, защото кръвното му се нормализира, не му става лошо, чувства се много добре. Мисля, че всяка една стъпка, която се прави в подкрепа на това да се спре или да се намали алкохола, е за добро. Може би като мине още една година той няма да пие изобщо. За мен е много добре това, че здравето му се подобрява, и че осъзнава, че това се случва защото е намалил алкохола.

Живка Григорова от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.