Венета Райкова смая всички

Гласувайте за статията

Венета Райкова се промени до неузнаваемост

Венета Райкова шашна всички с новата си визия. Тв водещата не само много е отслабнала, но е видимо променена и в лицето.

Самата Венета Райкова се похвали, че е успяла да си върне формата от ученическите си години. Тя заяви, че не спазва диети. Рецептата й за идеална форма всъщност се крие в това, че е много щастлива. Блондинката сподели, че щастието, което изпитва, е причината за перфектния й външен вид и дължи всичко на него, а не на зверски диети.

Типично в свой стил, тв водещата заяви, че си живее живота и всеки ден хапва торта в компанията на свои приятелки.

Венета Райкова

Венета Райкова шашна всички с нова визия

Въпреки, че според някои теглото на Венета Райкова граничи с болестно състояние, тя самата е очарована от начина, по който изглежда в момента. Водещата на „Голяма уста“ се похвали с новата си визия, публикувайки в мрежата снимка, на която е облечена с елегантна червена рокля.

Венета Райкова

Венета Райкова се стопи

Освен, че журналистката е видимо вталена, се забелязва промяна и в чертите на лицето й, видя Хот арена. Въпреки очевидната  промяна в лицето й, блондинката отрича да се е подлагала на пластични операции. Дали Венета Райкова казва истината?!?

За сега новата й визия остава обгърната в мистерия. Може би промяната на лицето й се дължи на нов начин на гримиране или е дело  на пластичните хирурзи.

Явно Венета Райкова е решила да изненада зрителите не само с това, че изоставя светските предавания, но и с нова визия.

Въпреки, че тя категорично отрича за договор с ТВ7, много скоро ще се появи в ефира на частната медия. Устатата блондинка ще води предаване на социална тематика, което ще се излъчва в дните от понеделник до петък. Както вече стана ясно, Венета и новите й продуценти доуточняват финансовите точки на довора между тях. Тв водещата е поискала заплата от 15 000 лв, а ръководството е заявило, че може да й предложи месечно възнаграждение в размер на 10 000 лв.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар