Татяна Дончева побесня

Паяк вдигна колата на Татяна Дончева от синя зона
0

Паяк вдигна колата на Татяна Дончева от синя зона

Лидерът на „Движение 21” Татяна Дончева побесня.

Причина за гнева на Татяна Дончева стана фактът, че автомобилът й бе вдигнат от паяка.
Медиите отбелязват, че някой си е направил „кофти първоаприлска шега” с нея, но истината е, че се е наложило возилото й да бъде вдигнато заради протеста на дърварите пред парламента.

Паяк вдигна колата на Татяна Дончева от синя зона
Паяк вдигна колата на Татяна Дончева от синя зона

Татяна Дончева била паркирала автомобила си в синя зона, но участъкът влизал в периметъра, който трябвало да бъде ограден заради протеста.
За зла участ возилото на Татяна Дончева попаднало на неправилното място в неподходящо време и бил вдигнат от паяка.
Устатата дама не успя да скрие яда си от нелепата случка и дори се поскара на служителите на реда. Веднага след това председателят на „Движение 21” се заела да търси на кой наказателен паркинг е откаран личният й автомобил.

Междувременно стана ясно, че държавният глава (2002-2012) Георги Първанов прави опити да създаде нов соцалианс.
Идеологът на АБВ се опитва да привлече в кръга си всички малки партии и организации, които се намират в левия политически спектър.
Мълвата носи, че Георги Първанов ухажва политически лидера на „Движение 21” Татяна Дончева.
Неотдавна тя бе легитимирана в обществото и с целувка от министър-председателя Бойко Борисов.
Очевидно Георги Първанов цели да създаде силна организация, която да бъде хегемон в лявото и да е конкурентна на най-голямата дясна партия – ГЕРБ.

Политически наблюдатели твърдят, че през целия си политически път, Георги Първанов е показал, че притежава безспорни качества на лидер и притежава умението да обединява.
Председателят на БСП Михаил Миков пък е точно на обратния полюс и с обърканите си послания тласка БСП все по-сигурно към пътя на гибелта.
Немалка част от левите лидери смятат, че Георги Първанов е единствената политическа фигура, която може да извади БСП от тресавището, в което е попаднала и да й влее сили за нов живот, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.