Паяк вдигна колата на Татяна Дончева от синя зона

Лидерът на „Движение 21” Татяна Дончева побесня.

Причина за гнева на Татяна Дончева стана фактът, че автомобилът й бе вдигнат от паяка. Медиите отбелязват, че някой си е направил „кофти първоаприлска шега” с нея, но истината е, че се е наложило возилото й да бъде вдигнато заради протеста на дърварите пред парламента.

[caption id="attachment_442073" align="alignright" width="300"]Паяк вдигна колата на Татяна Дончева от синя зона Паяк вдигна колата на Татяна Дончева от синя зона[/caption]

Татяна Дончева била паркирала автомобила си в синя зона, но участъкът влизал в периметъра, който трябвало да бъде ограден заради протеста. За зла участ возилото на Татяна Дончева попаднало на неправилното място в неподходящо време и бил вдигнат от паяка. Устатата дама не успя да скрие яда си от нелепата случка и дори се поскара на служителите на реда. Веднага след това председателят на „Движение 21” се заела да търси на кой наказателен паркинг е откаран личният й автомобил.

Междувременно стана ясно, че държавният глава (2002-2012) Георги Първанов прави опити да създаде нов соцалианс. Идеологът на АБВ се опитва да привлече в кръга си всички малки партии и организации, които се намират в левия политически спектър. Мълвата носи, че Георги Първанов ухажва политически лидера на „Движение 21” Татяна Дончева. Неотдавна тя бе легитимирана в обществото и с целувка от министър-председателя Бойко Борисов. Очевидно Георги Първанов цели да създаде силна организация, която да бъде хегемон в лявото и да е конкурентна на най-голямата дясна партия – ГЕРБ.

Политически наблюдатели твърдят, че през целия си политически път, Георги Първанов е показал, че притежава безспорни качества на лидер и притежава умението да обединява. Председателят на БСП Михаил Миков пък е точно на обратния полюс и с обърканите си послания тласка БСП все по-сигурно към пътя на гибелта. Немалка част от левите лидери смятат, че Георги Първанов е единствената политическа фигура, която може да извади БСП от тресавището, в което е попаднала и да й влее сили за нов живот, пише pik.bg.