Ани Цолова тропаше нервно по бюрото

В неловка ситуация в ефир изпаднаха водещите на „Здравей, България” по Нова тв – Ани Цолова и колегата й Виктор Николаев.

След като сценарият им бе на път да претърпи крах, Ани Цолова и екранният й партньор буквално увиснаха в ефир. Цяла сутрин двамата водещи издирваха илюзиониста Антраник Арабаджиян, по-известен като Астор. Прочутият маг бе обещал да им гостува в сутрешния блок, но изобщо не се появи. Освен това от него нямаше никаква вест.

[caption id="attachment_442060" align="alignright" width="300"]Ани Цолова тропаше нервно по бюрото Ани Цолова тропаше нервно по бюрото[/caption]

Едно от предположенията на Ани Цолова и Виктор бе, че Астор им е вързал първоаприлска шега.

Ани Цолова и колегата й обаче увиснаха в ефир и преди тенекията на Астор. Ефирната дупка се отвори заради техният колега Васил Иванов и сценарият бе почти провален. Голямото задръстване в столицата за малко щеше да възпрепятства репортера Васил Иванов да стигне на време в студиото, съгласно първоначалния план. Той се жалва, че е станал жертва на тапата, образувала се в столичния квартал „Младост”. Васил Иванов бе поканен, за да коментира репортажа си за отстраняването на скандалния градоначалник на Неделино Стоян Беширов.

Закъснението на Васил Иванов видимо изнерви Виктор Николаев и Ани Цолова. Водещата дори започна да почуква нервно по бюрото и заяви безпомощно, че сега вече наистина не знае какво да правят. За тяхно щастие обаче, за разлика от илюзиониста Астор, Васил Иванов се появи в студиото макар и със закъснение. Това, че се появи запъхтян в студиото, колегата им обясни с тичането му по коридора, пише vsekiden.com.

Както вече стана ясно Окръжният съд в Смолян отстрани от длъжност Стоян Беширов (кметът на Община Неделино) с мотива, че в противен случай съществува опасност да възпрепятства разследването срещу него. Това решение не е окончателно и подлежи на обжалване. По всяка вероятност Стоян Беширов ще се възползва от тази възможност, твърдят запознати. Припомняме, че срещу него бе повдигнато обвинение за злоупотреба с близо един милион лева евросредства и престъпления по служба, пише vesti.bg.