Никита Леонтиев е щял да навърши 6 години в края на месеца

Изплуваха разтърсващи разкрития около смъртта на 5-годишния Никита Леонтиев, чийто труп бе открит в куфар край Пасарел.

Основната версия, по която работят полицейските власти съвместно с руските си колеги е, че Никита Леонтиев е бил убит, защото е станал свидетел на зверското убийство на майка си. На практика това означава, че момченцето е познавало убиеца и поради тази причина усилията на разследващите са били насочени към издирване на приятели на Ана Леонтиева.

[caption id="attachment_442048" align="alignright" width="300"]Никита Леонтиев е щял да навърши 6 години в края на месеца Никита Леонтиев е щял да навърши 6 години в края на месеца[/caption]

Двете жертви – Ана Леонтиева и Никита Леонтиев са били разпознати по снимки от бабата на детето. До няколко дни в България ще пристигне и бащата на Никита Леонтиев. В края на месеца, детето е щяло да навърши 6 години. Близки на момченцето твърдят, че е било много будно и умно дете и настоявало да получи бъги за подарък за шестия си рожден ден. Въпреки крехката си възраст, той бил един от най-верните почитатели на руския президент Владимир Путин. Никита Леонтиев имал тениска с лика на държавния глава и мечтаел един ден да стане силен като него.

За 25-годишната Ана Леонтиева, чийто труп бе открит край Приморско се знае, че е била съпруга на руси богаташ. Тя се движела с черен „Мерцедес” последен модел и демонстрирала завидно висок стандарт на живот. Бракът й с богаташа е втори, а съпругът й е доста по-възрастен от нея. С първия си съпруг, с когото са живели заедно 3 години се запознала по време на следването. По-късно Ана почти зарязала семейството си и се отдала на кариерата си. Запознати разкриват, че Леонтиева е моминската фамилия на Ана, но не е ясно защо не е взела фамилията на бащата на детето си.

От обкръжението й я определят като кариеристка – дисциплинирана и целеустремена. На нея можело да се разчита, тъй като изпълнявала работата си в срок и то много качествено. Винаги се е старала да бъде първа в работата си, пише vsekiden.com.