Криско възмути зрителите с превъплъщението си в образа на легендарния Емил Димитров

Рапъра Криско предизвика грандиозен скандал в шоуто Като две капки вода.

Напоследък певецът сякаш не пропуска да забърка името си в поредната порция проблеми покрай провокативните текстове на парчетата си и изключително фриволното си поведение. Неотдавна Криско лъсна с доста горещо видео в мрежата, а родителите се обявиха срещу него, тъй като давал изключително лош пример на децата им.

[caption id="attachment_442006" align="alignright" width="300"]Криско възмути зрителите с превъплъщението си в образа на легендарния Емил Димитров Криско възмути зрителите с превъплъщението си в образа на легендарния Емил Димитров[/caption]

Припомняме, че шефът на Съвета за електронни медии Гого Лозанов наложи вето на дуета му с Мария Илиева „Видимо доволни”, тъй като бил нецензурен.

След този скандал срещу Криско скочиха почитатели на българската естрадна легенда Емил Димитров. Повод за това стана превъплъщението му в образа на легендарния певец в шоуто Като две капки вода. Почитателите на Емил Димитров беснеят, че именно Криско, който е известен само с нецензурните си изрази и скандалното поведение е влязъл в неговия образ. Те недоумяват кой е позволил да бъде осквернена паметта на легендарния певец по този начин.

В същото време пък Азис сякаш успя да зарови томахавката между него и рокаджията Фънки. Дори Фънки призна невероятното превъплъщение на костинбродския славей в образа на Сабрина. И този път не липсваха както одобрения, така и негативни реакции. Докато едни не спираха да сипят суперлативи по отношение на последното му представяне, подчертавайки, че Азис винаги е бил най-добрият в това, което прави, то други са категорични, че е допуснал множество фалшиви ноти в изпълнението си.

Социалната мрежа Фейсбук изригна срещу шоуто Като две капки вода заради подигравката с чаровната Крисия Тодорова от Разград. В снощното издание на шоуто, в ролята на малката чаровница, която е на път да покори света влезе актрисата Мая Бежанска. Първоначално войната бе разпалена от продуцентите Слави Трифонов и Магърдич Халваджиян, които от дълго време водят люта битка за господство в националния ефир, пише pik.bg. Как ще приключи шоуто Като две капки вода обаче, никой не смее да прогнозира.