Николета Лозанова чупи стойки в лов на нови завоевания!

Николета Лозанова изобщо не страда от факта, че със съпруга си Валери Божинов са пред развод. Скандалът, който гръмна за една от най-рекламираните двойки и предстоящата им окончателна раздяла просто минава покрай плеймейтката. Водещата на „Папараци” не само, че не е тъжна и не страда, ами напротив. Моделката се забавлява на макс в столичен нощен клуб.

Тя беше забелязана да пие с приятелката си, поп фолк дивата Преслава. Певицата на годината и красавицата си шушукаха по женски и изобщо не личеше да им е тъжно или скучно. Припомняме, че и двете наскоро се разделиха с мъжете си, но това не им пречи да купонясват. Телевизионната водеща се забавлява от сърце и душа. В социалната мрежа Николета Лозанова е написала, че не проси съжаление.

[caption id="attachment_441992" align="alignright" width="300"]Николета Николета Лозанова се прави на много щастлива от развода си[/caption]

Нито днес, нито утре или за в бъдеще. В типичния си стил хубавицата е изтъкнала, че тя държи съдбата си в ръцете си и затова смело гледа напред. Тя е уверена още, че и преди и занапред ще има само приказен живот. Затова вместо да се само съжаляватя предпочита да е смела и да гледа бъдещето си с широко отворени очи. Николета Лозанова и преди да се раздели със съпруга си е твърдяла, че не е от тези, които ще седнат да плачат, ако се разделят с гаджето си. Просто живота продължава и така стоят нещата на този етап.

Преслава също е приела нейния терк на поведение. Една от най-тиражираните пайнерки се раздели след серия от скандали с бившото си гадже Жоро малката Бирма. С болезнено ревнивия баровец певицата направи няколко опита да се събере, но накрая нещата тотално ескалираха. Последната изцепка бе на афтърпартито на ежегодните награди на Планета ТВ.

Тогава агресивният богаташ предизвика поредното меле, като се сби с Фики Стораро. Топ певецът и Преслава бяха заварени от ревнивеца да си гугукат и да танцуват в нощния клуб, което взриви Бирмата и предизвика боя.