Емилия притеснена силно за съпруга си Коко Динев!

Бизнесменът Коко Динев съвсем го закъсал със здравето. Той получил жлъчна атака и за малко не се стигнало до операция. Мъжът на поп фолк певицата Емилия бил закаран по спешност в интензивното отделение на болница в столицата, след мощна и яростна атаката на жлъчката.

Засега не се наложило да играе ножа, но лекарите предупредили пухкавелкото да смени коренно режима си на хранене. Собственикът на култовата кръчма „Кошарите” обичал пикантната храна, също да си хапва много люто. Огромното количество храна, гарнирано обилно с много алкохол довело до закъсация на здравето му.

[caption id="attachment_441980" align="alignright" width="300"]Емилия Коко Динев здраво го закъса със здравето, а Емилия е силно разтревожена[/caption]

Отдавна неговият личен лекар го съветвал да вкара ред в храненето си и да не си хапва толкова пикантно и люто, тъй като не е първа младост, но пухкавият богаташ не го послушал.

Но сега нещата коренно се променили. Коко Динев вече обещал коренно да промени хранителния си режим и да се коригира. Причината, че може да играе ножа, ако не се коригира напълно го стресирали и пухкавия бизнесмен решил да се вземе в ръце и да престане да се тъпче.

Припомняме, че преди време фолкаджийката Емилия също опита да наложи някакъв различен хранителен режим на своята половинка. Тя беше обезпокоена за здравето му, а Коко Динев обеща да се вслуша в съветите й. Но явно нещата не са се получили и двамата са се разминали.

След жлъчната атака обаче, която според много потърпевши, а и от лекарите се знае, че е една от най-болезнените и яростните, баровеца решил повече да не експериментира. Той се уплашил не на шега и вече започнал да променя хранителните си навици.