Кои са най-големите врагове на Слави Трифонов?

Кои са най-големите врагове на Слави Трифонов?
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов създаде истинска империя в шоубизнеса

Преследвайки целите си, през годините Слави Трифонов си спечели много врагове. С някои от тях се помири, а с други ще остане във вражда завинаги.

Учиндолецът успя да създаде същинска империя в шоубизнес, но пътят към славата не беше осеян с рози. Безспорно най-големите му врагове са политици, които са заемали премиерския пост. Трудно е да се определи с кой от двамата премиери – Иван Костов или Бойко Борисов е по-силна враждата, но е факт че път за примирие с тях няма.

Войната между шоумена и двамата премиери продължава и до днес и все още няма победител.

Причина за конфликта между Слави Трифонов и Иван Костов е спиране на предаването „Хъшове“. По онова време сатиричното шоу се излъчваше по БНТ.

Слави Трифонов

Бойко Борисов и Иван Костов са най-големите врагове на Слави Трифонов

Дългия и колегата му Любен Дилов са били предупреждавани многократно да смекчат тона, тъй като скечовете им не се харесват на властта. Повод са спирането на предаването стана рекламата на „Овергаз“. По това време правителството беше във война с гиганта, но въпреки това рекламата му се излъчваше в „Хъшове“.

След това Слави Трифонов направи монтаж на сцена, в която Иван Костов краде часовника на Хелмут Кол. След монтажа последва скеч с Надежда Михайлова, която танцува с Кол. Години по-късно бившата външна министърка и шоумена се помириха. Тя беше гост в шоуто му по бТВ, където заяви, че е много огорчена от скеча. Слави Трифнов й се извини и двамата заровиха томахавките. Подобен сценарий едва ли ще разиграе някога между настоящия премиер и учиндолеца.

Враждата между двамата датира от години. Една от версиите е, че по времето, когато Бойко Борисов беше градоначалник на столицата е отказал да разреши строеж на Дългия върху градинка в центъра на София.

Самият Бойко Борисов заяви, че е имал предложение от шоумена двамата да създадат партия и е поискал голяма част от приходите й. Слави Трифонов отрича категорично тези твърдения, пише „24 часа“. Каква е истината за враждата му с Бойко Борисов, можем само да гадаем.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар