Откраднаха песен от служебните компютри на Слави Трифонов

Слави Трифонов истеряса покрай поредния скандал, който се развихри в шоуто.

Шоуменът е бесен заради хакерската атака, на която бяха подложени компютрите в офиса му. Умели компютърни пирати са успели да откраднат и да разпространят в мрежата непозната досега песен на Слави Трифонов. Запознати издават, че песента, озаглавена "Алилуя" била известна само на екипа му.

[caption id="attachment_441925" align="alignright" width="300"]Откраднаха песен от служебните компютри на Слави Трифонов Откраднаха песен от служебните компютри на Слави Трифонов[/caption]

Слави Трифонов има подозрения, че в изтичането на информация е замесен някой от екипа му и вдигнал чутовен скандал в офиса. Разбира се никой от тях не си е признал доброволно, че има нещо общо с хакерската атака и всички твърдят, че нямат представа как записът е попаднал в интернет пространството и кой я е публикувал. Евгени Димитров-Маестрото от „Ку-ку бенд” коментира случая доста лаконично. Единственото, което каза бе, че текста на песента е на Ивайло Вълчев.

Хората на Слави Трифонов издават, че записът не е направен в студио, а шоуменът изпълнява текста върху популярната мелодия на Ленард Коен „Hallelujah”. Слави изпял песента по време на една от репетициите за предстоящия грандиозен концерт, който ще се проведе на 25 април в зала „Арена Армеец”, а записът бил качен на служебните компютри. На този етап обаче остава загадка кой е смелчагата, дръзнал да я открадне. Слави Трифонов е категоричен, че ще разследва случая до дупка и виновният ще си понесе отговорността, пише pik.bg като се позовава на информация, поместена на страниците на „Слава”.

Това бе поредният тежък удар върху шоумена, след като от предаването „Като две капки вода” му откраднаха Крисия. Преди броени дни Магърдич Халваджиян и Слави Трифонов отново изостриха отношенията помежду си, след като арменецът открадна образа на талантливото откритие на шоумена. В образа на чаровната певица от Разград влезе талантлива българска актриса. От екипа на „Шоуто на Слави” издават, че Евгени Димитров-Маестрото, както и шефът им били бесни като научили тази информация, пише pik.bg.