Брендо се замонаши

Брендо се замонаши
5 (100%) 1 vote

Брендо пише втора книга

Соченият за най-големия трафикант на кокаин на Балканите – Евелин Банев Брендо се замонаши. Мафиотът се е заселил в Рупите. Той смени вилата си в Родопите си с къща в светата обител, където вече е започнал да пише книгата си.

Втората му книга ще бъде коренно различна от първата. В нея ще бъдат разгледани въпроси, касаещи моралните ценности на обществото. За целта Евелин Банев се е заел с изучване на пророчествата на Ванга. Той дори твърдял, че усеща присъствието й.

Превъплъщението на Брендо в писател шокира не само представителите на ъндърграунда, но и криминалистите, разследващи престъпната му дейност. Според експерти книгата му няма за цел да отправи послание към правосъдието и доказва по безспорен начин, че той няма психически проблеми.

Брендо

Брендо пише втора книга

Брендо открива новото си увлечение по време на престоя си в италианския затвор. Този период се оказва повратен за него. Тогава Брендо преживява най-тежките мигове в живота си – предаден е от най-близките си хора и дъщеря му Лара е отвлечена. Бившият борец намира утеха единствено в писането.

Втората книга на мафиота ще бъде своебразно продължение на първата.  В нея той описва катарзиса, който е преживял през последните години.

Брендо пише за главния си герой Максим, че е станал жертва на политическата система у нас и е бил издирван за трафика на забранени вещества в няколко държави. Той разказва, че Максим се е превърнал в изкупителна жертва на беззаконието, което се шири у нас. Мафиотът разказва историята амбициозен мъж, който се бори за това, което иска.

Криминалистите са наясно с това, което прави Брендо в момента и знаят местонахождението му. Кокаиновият крал се е замонашил в Рупите, за да твори на спокойствие, далеч от любопитните погледи.

Всеки него ден започва с разходка в планината, медитация и дзен упражнения. Той е обходил всички известни местности в региона.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар