Най-страшното е, че алкохолът ме обрече на самота!

Гласувайте за статията

Сега животът ми е с много повече смисъл, отколкото беше преди

алкохолизъм Здравейте! Искам да споделя с хората, които четат този сайт колко опасно и коварно нещо е алкохола. Аз съм убеден, че повечето го знаят, знам че има хора разумни, които не посягат към тази отрова, но все пак искам да го кажа. Защото, като повечето хора, които са били в моето положение, и аз си мислех – е, какво толкова, когато искам мога да спра. Мога, и спрях, но платих огромна цена. Скарах се жестоко с родителите си, а това няма как да се забрави и прости.

Сега не пия. Употребявах капките Алкофитал и останах много доволен от тяхното действие. Но няма лекарство за тая самота, която човек чувства, когато се скара с най-близките си. Аз съм на 24 години, но осъзнавам всичко, което съм сторил. казах много тежки думи. Майка ми ми прости, но все още виждам тъгата и усещам дистанцията между нас. Искам скоро, когато си имам истинска, сериозна приятелка, това да не е така. Искам хората да не си мислят за мен само като за някакъв пропаднал тип, който е обидил родителите си, като за някакъв пияница, дето не е завършил образованието си, защото не пропускаше купон. Искам да не мислят за мен като за човек, който го издържат родителите му. Искам да се променя, и правя всичко, което трябва, но чувствам, че това няма да стане лесно. Не се предавам, но понякога се отчайвам.

Никола Димитров от Бургас

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар