Защо Илюминатите убиха Джон Кенеди? (10 личности убити от ордена)

Илюминатите убили Кенеди?
0

Илюминатите са тайно общество, за което се смята, че контролира всички световни събития. Илюминатите и членовете на техните организации са особено влиятелни в развлекателната индустрия, и според много теории, техните членове правят кръвни жертви, за да станат известни. На ордена се приписват и убийствата на някои от най-знаменитите хора в света. Джако, Кенеди, Джон Ленън са само част от имената, които се смята, че са в зловещия списък с убийства.

Майкъл Джексън

Майкъл Джексън умря на 25 юни през 2009 г. само няколко дни преди концерта си в Лондон. Смята се, че Джексън е бил член на илюминатите, но се е обърнал срещу тях. Преди смъртта си, Джексън започнал да говори за илюминатите и нуждата им да контролират музикалната индустрия. Той твърдял, че има заговор срещу него, а сестра му Латоя Джексън заявила, че брат й често е говорил за това, че „се опитват да го убият“.

Илюминатите убили Кенеди?
Илюминатите убили Кенеди?

Джон Ленън

Джон Ленън е бил убит, тъй като бил заплаха за силните на деня. Имиграционната служба се опитала да го депортира, а ФБР непрекъснато следили. Ленън често говори за злото в индустрията, и се смята, че неговият убиец, Марк Дейвид Чапман е бил под контрола на илюминатите, когато е убил Джон Ленън. Някои казват, че и самите Бийтълс са творение на илюминатите.

Джон Кенеди

Смята се, че Джон Кенеди в началото сътрудничил на илюминатите, но когато започнал да им се противопоставя го убили. Кенеди е убит на 22 ноември 1963 г., а убийството му е тема на много теории за конспирация от десетилетия, пише vecer.mk.king

Мартин Лутър Кинг

Мартин Лутър Кинг-младши също е бил заплаха за илюминатите, заради влиянието си. Когато започнал да говори против войната във Виетнам, която е от полза за много корпорации, илюминатите го отстранили.

Ейбрахам Линкълн

Ейбрахам Линкълн смятал, че големите предприятия и корпорации са голяма заплаха за него и планирал как осъществи контрол върху тях. За да му попречат, да реализира идеите си илюминатите планирали убийството му. Той бе убит на 15 април 1865 година.

Говори се, че Линкълн е заявил, че „силите на парите се хранят с нацията по време на мир, а се обръщат срещу нея в трудните времена. Банковите сили са по деспотични дори от монархиите, по-нагли от автокрацията и по-себични от бюрократите“.

Кърт Кобейн

Илюминати искали да използват Кърт Кобейн , за да оказват контрол над съзнанието на широките маси, но Кобейн не искал да им сътрудничи. Илюминатите го възприели като заплаха, в следствие на което Кърт Кобейн бе застрелян на 5 април 1994 година. Неговата смърт бе представена като самоубийство, но мнозина се съмняват в това.

Джим Морисън

Джим Морисън бе очарован от окултното, а мнозина вярват, че той е рептилски член на илюминатите. Смята се, че и смъртта му е поръчана от ордена, въпреки че други вярват, че той е все още жив и смъртта му е изфабрикувана. Любопитен факт е, че Джим Морисън себе си се е наричал „цар на гущерите“ и дори е написал и песен със заглавие „Празник на краля на гущерите“.

Джон Кенеди-младши

Много хора вярват, че Джон Кенеди-младши, също както и баща му, е убит от илюминатите. Носят слухове, че той е притежавал информация, че ЦРУ и Джордж Буш са пряко замесени в убийството на баща му. Кенеди се готвел да публикува тези разкрития, но загина в самолетна катастрофа, заедно със съпругата си Каролин на 16 юли 1999 година.

Малкълм Х

Малкълм Х също е смятан за много влиятелен човек и голяма заплаха за илюминатите. Той често е говорил срещу „структурите на властта“, като е посочвал, че са необходими „крайни мерки“. Такива са взети, но срещу него. Малкълм Х бе убит на 21 февруари 1965 година.dzapa

Франк Запа

Франк Запа често говори за властимащите, които контролират ума с музика, филми, новини и политика. Първата атака срещу Запа се случи през 1971 г. на един от неговите концерти. Мнозина вярват, че в него умишлено е инжектиран вируса на рак, от който той умря на 4 декември 1993 година.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.