Бориса Тютюнджиева изненада всички с новото си поприще!

Преди три години манекенката Бориса Тютюнджиева става бизнес дама. Идеята с какво да се захване идва на чаша вино с добра приятелка. Тя й подмята да се занимава, като създаде нова фирма за производство на обувки. В началото никой не вярва в успеха на хубавата жена, която инвестира в нещо, напълно различно от това, с което се занимава.

Но нещата се получават само няколко месеца, след знаковия разговор. Свързва се с юрист, чете законите, намира дизайнер, който да се занимава с професионалните скици. Парите, с които стартира бизнес начинанието си не са много. Те са спечелени от модните подиуми в Италия и рекламни фотосесии. Както и от снимките в различни списания. Бориса си спомня днес първите стъпки, когато прохождала в успешния си бизнес.

[caption id="attachment_441887" align="alignright" width="289"]Бориса Тютюнджиева Бориса Тютюнджиева става сериозна бизнес дама[/caption]

Първо се свързала с български фирми, но нейните изисквания им се сторили непосилни. Освен това те поставили условие, че от всеки модел трябва да се произведат най-малко двадесет чифта. Манекенката обаче не знаела изобщо дали ще съумее да пласира толкова много обувки и не се навила. Освен това цените били доста високи.

След което тя решила да насочи усилията си в цехове, които се намират извън територията на България. Тогава намерила една малка фабрика за производство на обувки извън Рим. Една от причините Бориса Тютюнджиева да предпочете италианските модели пред българските било чисто финансова. И освен това материалите, от които се направили обувките били далеч от по-качествен материал от българския, обяснява избора си красавицата.

До дни тя очаква и първата пратка на летните модели. Особено актуални това лято ще са металните токове, златисти верижки, но и модели без особени натруфени неща по тях, в електрикови разцветки, доверява Бориса. По времето, когато не е ангажирана в магазина и цеха, хубавицата прекарва повечето време с мъжа на сърцето си – продуцента Андрей Арнаудов.