Камелия и Цветин се ширят в баровско жилище на пъпа на София!

Камелия удари всички в земята с покупка на тузарски имот в топ центъра на столицата. Поп фолк дивата е купила къща на два етажа от близо двеста и шейсет квадрата зад Втора градска болница. Тя с намира на баш центъра, разположена е на бул. „Христо Ботев”. Певицата е броила парите кеш, доверяват близки до звездата. От близо двадесет годишната си кариера певицата е успяла да натрупа значителни спестявания.

Тя и любимият й Цветин ще се ширят в тузарско жилище. Според спецове в недвижимите имоти дори да е не в много добро състояние, къщата струва триста бона. Двамата са се бръкнали за още най-малко сто, за да я ремонтират както трябва. Имотът разполага и с два гаража и широк двор.

[caption id="attachment_441875" align="alignright" width="300"]Камелия Камелия се шири в луксозен дом в центъра на столицата[/caption]

Певицата, която се отдели от музикална компания „Пайнер” и си направи собствена, живее повече от разкошно със своя любим. Двамата са облечени в тузарски дрехи и имат модерни и скъпи аксесоари по себе си.

Камелия и дългогодишното й гадже ще вдигат скоро сватба, носи се все по-упоритата клюка. Двамата са заедно повече от четиринадесет години. Те са сгодени отдавна, но Камелия винаги е твърдяла, че не вярва в брака като институция. За нея и половинката й било много по-важно двамата да се разбират и да има спойка между тях.

[caption id="attachment_441876" align="aligncenter" width="300"]Ето го домът на Камелия и Цветин Ето го домът на Камелия и Цветин[/caption]

Затова тя ще сложи подписа си, но без да прави модерната напоследък сватба и пред Бог. Изпълнителката на „Огън момиче” твърди, че доста по-младия от нея Цветин е другата й половинка. Той й е приятел, мениджър и мъж. Двамата планират да спретнат скромно тържество, заедно с близки и приятели. Камелия е убедена, че щом двама души се обичат, не е необходима никаква поза и помпозност.

Бившият гвардеец е със седем години по-млад от звездата. Според близки до успешната двойка родителите на Цветин не били съгласни много с връзката му, но въпреки това двамата с певицата ще си кажат заветното „да” и то много скоро.