Алисия показа на Николета колко пари струва!

Алисия се развилня. Поп фолк дивата, която доскоро си стоеше кротко и незабележимо и не се намесваше в скандалите, сега отприщи невиждана сила. Защото тя влезе с всички сили в огромната война. Доскоро нейната врагиня по повод и без такъв я мачкаше, като не пропускаше нито сили, нито възможности да си лъска имиджа на нея и да я прави равна със земята.

Сега обаче Алисия е на ход. И фолкаджийката побърза да си грабне шанса, дори без да се поколебае. На страницата си в социалната мрежа, на езика на Шекспир звездата на „Ара мюзик” написа, че една добра жена е инвестиция. Лошата жена не е нищо друго, освен сметка или по-точно касова бележка. С това дори и най-не запознатите за из вечния спор между двете жени на футболиста Валери Божинов са наясно за кого става въпрос.

[caption id="attachment_441863" align="alignright" width="300"]Алисия Алисия най-сетне си върна на Николета за всичко[/caption]

Поп фолк изпълнителката визира, разбира се Николета Лозанова. И поводът е много ясен и прозрачен. Думите й са заради това, че Николета поиска два милиона издръжка от съпруга си и шест хиляди на месец за малката им дъщеричка Никол. Едва тогава плеймейтката ще разреши на Валери да се развежда с нея.

Според близки до футболиста обаче той категорично отказвал да й даде тази сума, но за дъщеря си е готов да го направи. Дори се заканил, че ако Николета настоява за милионите, той ще извади безспорни компромати с кого е миткала и мачкала чаршафите неговата благоверна, докато двамата са си още семейство.

Бдителни потребители на нета обаче не одобриха злъчния език на фолкаджийката. Те припомниха времето, когато Алисия беше доста гъста с милионера Християн Гущеров. Тогава тя също не жалеше сили, време и възможности да извлече от него колкото се може повече материални облаги. Тя също води дълги дела с Валери, за да успее, колкото е възможно повече да изтръгне от него под формата на издръжка за малкия Валерко.