Гала с тежка забрана за собственото си предаване

В популярното си предаване „На кафе” водещата Гала ще бъде без кафе. Забранено й е да пие ободряващата напитка, видяха от Hotarena.net. Дали това ще се отрази на рейтинга на доста дълго задържало се в телевизионния ефир предаване. Та заветният рейтинг се префърна в идея фикс за всяка телевизионна изява. Все пак зрителите са свикнали всяка сутрин да си пият кафето заедно с Гала. Ако не всички, поне почитателите й.

[caption id="attachment_441854" align="alignleft" width="300"]Гала Гала[/caption]

Нека да не звучи толкова мелодраматично, на самата Гала е забранено да пие кафе, а не на гостите й. Близки до чаровната телевезионна водеща споделят, че тя се е подложила на един тест, който установява непоносимостта на всеки организъм към определени храни. Става въпрос за особено популярния в последно време Вега тест. А знаем каква маниачка е Гала на тема здравословен начин на живот и в частност на хранене.

Непрекъснато кани разни корифеи в тази важна за човешкото здраве област, прави различни експерименти пред очите на зрителите. Лошо няма, такава грамотност е необхидима, но дали Гала не се е вманиачила до такава степен спрямо собствената си персона, че е започнала да се подлага на лишения.

Освен най-популярната топла напитка в света, въпросният тест открива, че водещата има непоносимост и към някои храни. Сред забранените й храни са източникът на така полезните омега-3 мастни киселини сьомгата, кълнове, жълтъци, соя.

Самата Гала споделя, че може да се лиши от напитката, дала име на предаването й и от някои от посочените храни, но яйцата са едно от нещата, без които не може. И педантичната красавица проявява характер и ще наруши забраната спрямо тях.

С нетърпение очакваме да видим в следващите си явявания на телевизионния екран какви напитки ще предпочете Гала за себе си или ще наруши наложеното й табу спрямо черната напитка.