Петя Буюклиева често налага половинката си Тони

В семейството на известната певица Петя Буюклиева се случват доста странни неща.

По всичко личи, че и под покрива на известната естрадна певица се упражнява домашно насилие. За разлика от повечето случаи обаче, тук насилникът е именно Петя Буюклиева, а потърпевш е съпругът й - Тони. От няколко дни насам той ходи с дълги ръкави, за да скрие следите от физическия тормоз, на който бил подложен за пореден път от половинката си.

[caption id="attachment_441792" align="alignright" width="300"]Петя Буюклиева често налага половинката си Тони Петя Буюклиева често налага половинката си Тони[/caption]

Явно половинката на ексцентричната Петя Буюклиева отново е ял сериозен пердах и за да прикрие синините и да не се излага, се облича с дрехи с дълги ръкави. Добре, че метеорологичната обстановка е в крак със случващото се с Тони, иначе доста ще се поизпоти с тези дълги ръкави, коментират негови приятели. Те допълват, че не са рядкост случаите, в които Тони се появява с драскотини и синки по ръцете, а когато времето е топло, те не могат да бъдат скрити така умело.

По време на участието на Петя Буюклиева в Биг Брадър Ол Старс стана ясно, че е с доста лют и лабилен характер. Тя може да „изгърми” и да сътвори невиждан панаир само от една малка искрица. Най-честия субект, върху който изпълнителката на култовата песен „Жена на всички времена” си изливала гнева разбира се е нейният съпруг. Този факт дава повод на запознатите със семейните им отношения да твърдят, че къдрокосият Тони е всичко друго, но в никакъв случай не и мъж на място.

Съседите на известната певица дори го наричат „верен лакей”, се грижи старателно за състоянието на прическата й. Освен това те злословят, че в най-вървежните й години, той бил носач на куфарите й. Оказва се, че потисничеството, на което е подложен Тони не се ограничава само с физическия тормоз, а той често пъти бива подлаган и на психически такъв. Всъщност истинското име на половинката на Петя Буюклиева е Толя, но тъй като тя не одобрявала името му, го принудила да се представя като Тони, пише pik.bg, позовавайки се на информация на „Всеки ден“.