Странни неща се случват в семейството на Петя Буюклиева Преглеждания: 6923

0
5/5 - (2 votes)

Петя Буюклиева често налага половинката си Тони

В семейството на известната певица Петя Буюклиева се случват доста странни неща.

По всичко личи, че и под покрива на известната естрадна певица се упражнява домашно насилие.
За разлика от повечето случаи обаче, тук насилникът е именно Петя Буюклиева, а потърпевш е съпругът й – Тони.
От няколко дни насам той ходи с дълги ръкави, за да скрие следите от физическия тормоз, на който бил подложен за пореден път от половинката си.

Петя Буюклиева често налага половинката си Тони
Петя Буюклиева често налага половинката си Тони

Явно половинката на ексцентричната Петя Буюклиева отново е ял сериозен пердах и за да прикрие синините и да не се излага, се облича с дрехи с дълги ръкави.
Добре, че метеорологичната обстановка е в крак със случващото се с Тони, иначе доста ще се поизпоти с тези дълги ръкави, коментират негови приятели.
Те допълват, че не са рядкост случаите, в които Тони се появява с драскотини и синки по ръцете, а когато времето е топло, те не могат да бъдат скрити така умело.

По време на участието на Петя Буюклиева в Биг Брадър Ол Старс стана ясно, че е с доста лют и лабилен характер. Тя може да „изгърми” и да сътвори невиждан панаир само от една малка искрица.
Най-честия субект, върху който изпълнителката на култовата песен „Жена на всички времена” си изливала гнева разбира се е нейният съпруг.
Този факт дава повод на запознатите със семейните им отношения да твърдят, че къдрокосият Тони е всичко друго, но в никакъв случай не и мъж на място.

Съседите на известната певица дори го наричат „верен лакей”, се грижи старателно за състоянието на прическата й.
Освен това те злословят, че в най-вървежните й години, той бил носач на куфарите й.
Оказва се, че потисничеството, на което е подложен Тони не се ограничава само с физическия тормоз, а той често пъти бива подлаган и на психически такъв.
Всъщност истинското име на половинката на Петя Буюклиева е Толя, но тъй като тя не одобрявала името му, го принудила да се представя като Тони, пише pik.bg, позовавайки се на информация на „Всеки ден“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.