Момчето, което бе открито мъртво край Пасарел е от руски произход

Полицейските власти разплетоха случая с убийството на момченцето, което бе открито в куфар край Пасарел.

Оказва се, че детето е от руски произход и е на 5-годишна възраст. Родният баща на момчето от Пасарел също е намерен. Той е в Русия. За момента подозренията за извършителя на убийството падат върху руски гражданин, който живее на квартира в София.

[caption id="attachment_441784" align="alignright" width="300"]Момчето, което бе открито мъртво край Пасарел е от руски произход Момчето, което бе открито мъртво край Пасарел е от руски произход[/caption]

Все още се изясняват отношенията на предполагаемия убиец с майката на детето, но според криминалистите, извършителят на убийството не е биологичният баща. Криминалист посочи, че убиецът на момчето от Пасарел е живял на квартира в кв. „Витоша” в София, а имотът е собственост на друг руснак, който има още няколко имота в страната ни. Съседи на предполагаемия убиец на детето от Пасарел разкриват, че от апартамента често се носела руска музика.

Убитото момченце не е от Москва е от малък град в Русия, разкриват разследващите, но не посочват точно името на града. Заради следствената тайна към този момент се въздържат да разкрият повече информация. Униформените вече са се свързали с близки на убитото момченце. На този етап обаче не е сигурно, че женският труп, който бе открит в близост до Приморско е на майката на момченцето.

Запознати припомнят, че първата ДНК експертиза, която бе направена не доказва с категоричност, че между двете жертви има роднинска връзка. Поради тази причина е взета втора ДНК проба от женския труп, която е изпратена в София, пише „24 часа”. До няколко дни се очаква да излязат и резултатите от антропологичната експертиза, която се прави в специализирана лаборатория към полицейското управление в Бургас.

Все още не е готов фотороботът на жената, която бе намерена на части. По всяка вероятност полицейските власти ще го изготвят, след като станат готови резултатите от назначените експертизи. По неофициално потвърдена информация, данните от ДНК профила на женския труп са били пуснати в Европол и Интерпол, пише vsekiden.com.