Лора Крумова и мъжът й Сотир превърнали имота край Правец във вила

ТВ водещата Лора Крумова и мъжът й Сотир се радват на китен селски „оазис”. Създали го сами, за да имат къде да почиват със сина си Явор. Имотът на семейството се намира близо до Правец и е на цели 100 години – пише „Уикенд”. Близостта на къщата до столицата бил един от плюсовете му, когато преди време Лора Крумова и Сотир оглеждали имоти с идеята да си закупят един и да го превърнат във вила. Щом видели този до Правец, моментално се влюбили в него. Къщата била доста стара и се нуждаела от основен ремонт, но пък чарът й бил именно във възрастта й. Освен архитектурата, която решили да запазят при възстановителните дейности, двойката харесала и местоположението на имота. Той бил на тихо и спокойно място, заобиколен не от прашни пътища, а от живописна природа. Семейството купило къщата въпреки възраженията на родителите на Лора Крумова. По всяка вероятност те я критикували заради голямата инвестиция, която известната им наследница и мъжът й трябвало да направят, за да превърнат рушащата се къща в китна вила.

[caption id="attachment_441761" align="alignleft" width="300"]Лора Крумова пак се отдаде на работата си Лора Крумова пак се отдаде на работата си[/caption]

Днес 100-годишният имот на Лора Крумова и Сотир е сред най-красивите в околността. Те отскачат рядко до вилата си, предимно през уикендите. Напоследък нямат много време да почиват в новата си вила и заради новото предаване „Комбина”, което водещата стартира с колежката и приятелката си Галя Щърбева. Откакто се върна на екран, Лора е почти изцяло погълната от работата си – подчертава изданието.