Николета Лозанова получи шокиращ удар под кръста от Валери Божинов и Светлана Василева!

Николета Лозанова изпадна в шок след страшния удар, който й нанесе все още законният й съпруг Валери Божинов в комбина с една от най-добрите й приятелки Светлана Василева. Оказа се, че след мача на националите с Италия, футболистът се приютил в прегръдките на плеймейтката.

Това споделила самата Светлана Василева пред дружките си като дори похвалила Валери Божинов в социалната мрежа. Кошмарната за Николета Лозанова случка се състояла само час след мача с Италия, когато двамата с футболиста се срещнали уж случайно на стадиона. Припомняме, че Светлана Василева е върл фен на футбола и отдавна си пада по ритнитопковците.

[caption id="attachment_441746" align="alignright" width="300"]Николета Николета Лозанова получи удар под пояса от Валери и Светлана[/caption]

След няколко сладки приказки и усмивки от страна на Светлана Василева, Валери Божинов я поканил на вечеря в луксозен столичен ресторант. Двамата хапнали и пийнали вино, което бързо накарало кръвта им да забушува. А естественото продължение на вечерта бил елитен хотел.

"Валери Божинов е страхотен, добре се справя в леглото", побързала да се похвали Светлана Василева пред свои приятелки, очевидно спокойна от факта, че разводът на Николета и Валери вече е факт пред обществото. Макар и никой от двамата още да не е подал официално молба за разтрогване на брака, то както Лозанова, така и Божинов признаха за раздялата си в интервюта.

"Всичко хубаво, но все пак Светлана беше една от най-близките дружки на Николета. Да преспи с мъжа й си е живо предателство. Може НиЛо вече да няма чувства към Валери, но аферата му със Светлана я излага и унижава пред всички. Каквато е самовлюбена и нарцистична, сигурно сега горката кръв пикае", шушукат из светските среди на столицата.

Почитатели на Николета Лозанова вече с трепет очакват реакцията й срещу нечуваното предателство на Божинов и Василева, а много от тях коментират, че изневярата на Валери ще му донесе сериозни проблеми в съда. Нищо чудно след предоставени доказателства за измяната му, Николета Лозанова в крайна сметка да успее да постигне целта си - а именно да ошушка до стотинка бившия си благоверен.