Синоптикът Симеон Матев направи стряскаща прогноза за април Преглеждания: 12432

Симеон Матев вещае, че април ще е като зимен, а не като пролетен месец
0
5/5 - (2 votes)

Симеон Матев вещае, че април ще е като зимен, а не като пролетен месец

Синоптикът Симеон Матев направи доста стряскаща прогноза за времето през следващите няколко дни.

Симеон Матев прогнозира, че за Цветница ще вали сняг, а пролетта ще ни донесе дни с крайни температури и нови опасни порои.
На практика това означава, че когато синоптиците вещаят, че ни очаква хладно време, то ще си е направо студено, а когато се прогнозира, че времето ще е топло, ще е направо горещо.
Според синоптика Симеон Матев на истинско лято ще можем да се радваме едва след средата на юли, пише „Труд”.

Симеон Матев вещае, че април ще е като зимен, а не като пролетен месец
Симеон Матев вещае, че април ще е като зимен, а не като пролетен месец

При все, че според синоптика на ТV-МЕT понеделник ще започне със слънце, още в следобедните часове на понеделник отново ще започне да се заоблачава и в нощта срещу вторник отново ще завали.
Симеон Матев припомни, че средните минимални стойности през април ще са между 4-9 градуса, а следните максимални ще са в интервала 15-20 градуса.
Макар да се очаква през следващия месец температурите да са в нормата, то валежите ще са много над нея и ще достигат до 70 л/кв.м.
Новият месец ще започне с променлива метеорологична обстановка като до 7-и ще е доста хладно.

Дъждовете отново ще са доста често срещано явление и поради тази причина сумарното им количество ще е доста голямо.
В дните 5-7 април в цялата страна може да превали сняг. Освен това времето ще е и доста ветровито. В този ред на мисли Симеон Матев обобщава, че метеорологичната обстановка ще напомня много повече на зима, отколкото, че вече е пролет.
Плановете ви за четирите почивни дни по Великден може да претърпят пълен крах, тъй като времето няма да е хубаво, а отново ще вали дъжд.
Последната десетдневка на април обещава по-стабилно време с повече слънчеви часове, но валежи от дъжд отново няма да липсват.

В дните между 25 и 27 април се очакват и гръмотевични бури, които не са необичайно явление за това време на годината, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.