Мария Календерска избухна в ефир

Мария Календерска избухна в ефир
5 (100%) 1 vote

Мария Календерска изригна срещу Нова тв

Мария Календерска обвини Нова тв в манипулация. Жената до Николай Бареков се подложи на психотест, който беше оценен от опитен профайлър. Брюнетката прие предизвикателството след като нейният любим отказа да го направи. Екшънът се разигра в предаването на Лора Крумова и Галя Щърбева.

Председателката на ББЦ отговори на политически въпроси, които вълнуват обществото. Тв водещата я определи като красивото лице на Николай Бареков и я поздрави за смелостта да се подложи на теста.

На първия въпрос как се чувства като жената на Николай Бареков, Мария Календерска заяви, че не се приема за такава. Тя допълни, че се чувства като госпожица. Психологът, който анализира поведението и жестовете й, заподозря неискреност в отговора й.

Мария Календерска

Мария Календерска се подложи на психотест

Профайлърът, който анализира реакцията на Мария Календерска, долови опит за измамно положение в отговора на зададените й въпроси за Цветан Василев. Тв водещата попита половинката на Николай Бареков дали е вярно, че банкерът е създател на ББЦ и е финансирал предизборната кампания на партията.

Председателката на партията на Бареков опроверга тези твърдения. Психологът забеляза опит за измама и дискомфорт от страна на Мария Календерска, когато отговаряше на въпроси, свързани с финансирането на партията.

Веднага след като интервюто й беше излъчено заедно с анализа на профайлъра, половинката на евродепутата избухна. Тя обвини Нова тв в манипулация и заяви, че голяма част от отговорите й да били изрязани с цел да се търсят фалшиви сензации. Тв водещата я контрира, заявявайки че са отрязани само кадрите, в които има повторения.

Мария Календерска заяви, че повече никога няма да се съгласи да даде интервю на запис. Тя предложи на тв водещата да покани отцепниците от партията им, за да се подложат на теста. Половинката на Николай Бареков определи политическата им формация като проект, който едва сега започва, пише Всеки ден.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар