Иван Звездев проговори за раздялата си с бТВ

Иван Звездев проговори за раздялата си с бТВ
3 (60%) 2 votes

Иван Звездев проговори за отношенията си с ръководството на бТВ

Само година след като предаването на Иван Звездев беше свалено от ефир, известният готвач отново се изявява в национален ефир. Този път обичаният кулинар радва публиката не с кулинарните си умения, а с акробатичните си номера. Малцина са тези, които знаят, че Иван Звездев е бил акробат.

Участникът в „И аз го мога“ не крие, че е много щастлив от завръщането си в ефир. Готвачът, който посвети цели 15 години на телевизионната си кариера, сподели че работата в бТВ не му липсва, въпреки че е готов отново да се върне в ефир заради обичта на зрителите към него.

За пръв път готвачът проговори за раздялата си с частната медия. Причината за свалянето на предаването, което беше едно от най-рейтинговите, остана загадка за зрителите.

Иван Звездев

Иван Звездев е огорчен от факта, че не е имал възможността да се сбогува със зрителите

Иван Звездев проговори пред „Шоу“ за свалянето на предаването му. Той сподели, че частната медия прекратила договора си с него, без никакви обяснения. Готвачът разказа, че отишъл в телевизията да почерпи колегите си рождения ден. Тогава му съобщили, че за неговото предаване няма място в ефира на бТВ. Мениджърите на телевизията заявили на Звездев, че ръководството е сменено и това налага смяна на концепцията. Въпреки желанието си да се срещне с новия изпълнителен директор на бТВ Павел Станчев, Иван Звездев получил категоричен отказ.

Той разказва, че не е му е била дадена възможност да сподели идеите и вижданията си с новия шеф на телевизията.

Въпреки случилото се Иван Звездев заяви, че не е от хората, които се е оплакват и е приел решението на новото ръководство на бТВ. Той сподели, че е много огорчен от това, че не е имал възможността да каже „довиждане“ на зрителите пред малкия екран, пише БЛИЦ.

Иван Звездев не крие разочарованието си от факта, че е посветил 15 години на телевизията и договорът му е бил прекратен без никакви обяснения.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар