Бившата приятелка на Андреас Лубиц направи шокиращи разкрития

Бившата приятелка на Андреас Лубиц направи шокиращи разкрития
5 (100%) 1 vote

Бившата приятелка на Андреас Лубиц проговори

Бившата приятелка на пилота камикадзе Андреас Лубиц направи шокиращи разкрия в интервю за немското издание Билд. Стюардесата Мария Б., която е имала връзка с пилота на злополучния еърбъс, проговори.

Тя разкри, че с Андреас Лубиц се запознали миналата година по време на полет. Двамата си разменили телефоните и започнали да излизат заедно. Връзката им продължила само няколко месеца. Мария не искала колегите им да разберат, че двамата са гаджета и затова настоявала те да се срещат само по хотели.

Андреас Лубиц постоянно повтарял на приятелката си, че иска да направи нещо велико. Той й казал, че ще направи нещо, което ще промени цялата система и дълго време ще се говори за него. Мария дори не предполагала какво се крие зад думите му. Едва след като разбрала за трагедията, думите му  придобили смисъл.

Андреас Лубиц

Андреас Лубиц искал да направи нещо велико

Стюардесата сподели,  че все още е в шок от случилото се, въпреки че пилотът споделил с нея, че подготвя да направи нещо грандиозно.

На въпроса защо се е разделила с Андреас, Мария отговори, че се е страхувала от него, тъй като често изпадал в странни състояния. Стюардесата описа 28-годишния пилот като мил и любезен човек. Той често й подарявал цветя. Мария разказва, че често й крещял без причина. Веднъж дори се заключил в банята и останал там няколко часа.

Често вечер се будел на сън, крещейки. Андреас Лубиц постоянно сънувал, че пада, докато лети.

Той избягвал да говори за болестта си и много добре прикривал своето състояние от колегите си. Според Мария, вероятно Андреас е бил много разстроен от факта, че заради здравословното си състояние няма да сбъдне мечтата си да стане командир или пилот на дълги разстояния.

Изданието съобщи, че пилотът камикадзе живеел заедно с приятелката си в апартамента си в Дюселдорф, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар